2 tane HDD takılı.Öncelikle M.2 PCIe NVMe falan diye 57 özelliğini saydışın şey aynı. NVMe demek yeterli. Bir de M.2 SATA'lar var zaten.
Anakartına bakmadan bile SATA 3 bir SSD öneririm. Çünkü normal kullanıcı için diğerinin etkisi yok desem yeridir.
1000 liraya iş görür 1 TB SATA 3 SSD alabilirsin. 4 SATA portunu da kullanmıyorsundur herhalde.
İkisi de aynı zaten. Bütçen nedir?Sadece M.2 NVMe mi olmalı yoksa M.2PCIe NVMe mi?
Yukarıda yazmıştım. Bütçem 1000TL.2 adet M.2 yuvan bulunmakta. Maksimum gen3*4 hızında SSD'ler kullanabilirsin. Bütçen nedir söylersen öneri yapabiliriz.
Dostlar ilk soran kişiye cevabımı verdim bütçem 1000TL.İkisi de aynı zaten. Bütçen nedir?
Daha yer var.2 tane HDD takılı.
Bu modeli alabilirsin, güzel bir M.2 NVMe SSD yok bu bütçede.Western Digital Blue 1 TB WDS100T2B0A 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Western Digital Blue 1 TB WDS100T2B0A 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Günde ne kadar veri aktarıyorsun ve ne kadar hızlı olması gerekiyor sence?Şimdi baktım da okuma yazma oranları arasında dağlar kadar fark var.
Dostlar ilk soran kişiye cevabımı verdim bütçem 1000TL. Pp9İkisi de aynı zaten. Bütçen nedir?
Samsung 980 ile arasında 300 lira fark var. Ayrıca SSD hakkında pek bir bilgimin olmadığını söyledim bu yüzden de konu açtım.Günde ne kadar veri aktarıyorsun ve ne kadar hızlı olması gerekiyor sence?
Sana lazım olan şey veriye erişim hızı ve onlar arasında dağlar kadar fark yok.
Render alan veya o hıza ihtiyacı olan biri olsan zaten direkt NVMe SSD isterdin veya en kötü belirtirdin.
Boşta SATA portu varken NVMe SSD almak bana saçma geliyor.
Etiket hariç birebir aynılar. Ucuz olanın alınması daha mantıklı o yüzden.@tufanbaba123 hocam sanırsam benzer ürünlerdi, fiyatları da aynı zaten. Hangisi tercih etmek daha mantıklı olur?
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 3.852,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com