Hangi Stanley Termosu Alınmalı?

Tıbbiyeli

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, herkese iyi akşamlar
Günlük kahvemi çayımı alıp iş yerinde soğutmadan uzun sürelerce kullanacağım içme kısmı toz almayan kirlenmeyecek 500 cc üstü modellere bakıyorum.

Neverleak ve quick flip arasında kaldım, ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisi büyük ise onu alın bana kalırsa bir litrelik olananı alın derim.

Stanley Neverleak 0,35 modelinden kullanıyorum. Sağlam ve şık olması çok hoşuma gidiyor. Temizlemesi de pratik. Tek problem o kadar da uzun süre sıcak tutmuyor. Özellikle de dışarıdaysanız. Çünkü ürünün plastik kısmından ve termosun renkli kısmının üst taraflarındaki metal yerden oldukça fazla ısı kaybı oluyor. Ama tabii iş yerinde, ofiste yani sıvının sabit durduğu, metal ve plastik kısımla etkileşime geçmediği zamanlarda daha yavaş soğuyor. Boyut büyüdükçe daha uzun süre ısı koruması sağlar. Sorunuz varsa alabilirim.

Stanley Neverleak 0,35

Zamanında anneme ilaç mümessilleri bir kupa termos vermiş. O kadar harika bir şey ki, stanley bile o kalitede ürün üretmiyor. Tabi 20 sene içinde zamanla yıprandı, yenisini de bulamıyorum.

Çantaya atıp dökülür mü diye endişelenmeyeceğim bir termos arıyorum, söylediğiniz model işimi görür mü mesela?

Teşekkürler peki trigger Action nasıldır?

Hocam çok büyük olur maksimum 700 ML iyi olur gündelik taşıma ve kullanım açısından yoksa piknik için vs 2.3 litrelik olanı almak hedefim.

Bir litrelik hammertone olanını kullanmıştım. Boyutunun büyük olması taşıma konusunda sıkıntı çıkarsa da miktarı tam yeterli oluyordu. Size o zaman küçük boy Master serisine bir bakın derim.

Çantaya atıp dökülür mü diye endişelenmeyeceğim bir termos arıyorum, söylediğiniz model işimi görür mü mesela?
Bir hafta önce sorsaydınız kesinlikle evet derdim. Ancak geçenlerde kıyafetle dolu çantama attım ve sıkışık halde yarım saat taşıdım. Artık sürtünmeyle mi, nasılsa azıcık aralanmış ve sıvı sızmış. Çevrilerek açılıyor çünkü. Buna önlem olarak daha boş bir gözde taşıyabilirsiniz. Ancak dediğime dikkat edin, dik pozisyonda taşımazsanız hızlı soğuyor. O yüzden çantaların su taşıma bölümüne koyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…