Steam Hangi Steam sepeti daha iyi?

HANGİSİNİ ALMAK ÇOK DAHA MANTIKLI?

• Full indie oyun sepeti (ilk görsel)

Oy: 2 7,1%
  • AA ve AAA oyun sepeti (ikinci görsel)

Oy: 17 60,7%
  • Dengeli (AA ve indie sepeti)

Oy: 3 10,7%
  • Kendim Önereceğim (maksimum 42 dolar)

Oy: 6 21,4%

• Oy verenlerin toplamı
    28
  • Anket kapandı .
Elden Ring'i sırf bu yüzden almayacaksan sen bilirsin. Rust'ı sevmeyebilirsin bir şey diyemem. Detroit Become Human, Bannerlord, RDR2 ve Witcher 3 bunları düşünebilirsin. RDR2'yi de illaki yamalı oynayacaksan yaması var.
Yani Elden Ring'in hikayesi çok olmasa da itemlerin özelliklerini anlamak için ihtiyacım olabilir, tabi oynayan birisi daha iyi bilir yama ihtiyacı var mı, yok mu diye ama kütüphanemde İngilizce olarak oynadığım oyun sayısı bir hayli az ki onlarda yarış tarzı oyunlar. Onun haricinde Become Human, Bannerlord kendi kütüphanemde; Witcher 3 ise aile kütüphanemde var. RDR 2 için ise kaliteli yama bulmam lazım hala bakmadım. Tabi herhangibi sorun çıkartmayan önerdiğin yama atarsan iyi olur

Elden Ring'i birkaç kez bitirmiş ve DLC'sini de oynamış biri olarak aslında öyle çok üst düzey bir İngilizce istemiyor diyebilirim. Str, Dex, Arcane, mind vesaire statlar var bunları yükseltip Build yapıyorsunuz çok İngilizce gerektiren bir durum değil aslında. Bossları kesip geçeceksiniz. Oyun mükemmel bir dizayna sahip. Haritası, silah çeşitliliği, boss fightları falan mükemmel yani. Eğer çok zorlanırsanız Emin Çıtak'ın rehberlerine bakabilirsiniz. Ben başta çok yanlış oynamıştım oyunu sonra Emin Çıtak'ı izleyip oyunu rahatça bitirmiştim. Oyundaki keşif hissiyatı başka oyunda yok diyebilirim. Gizli bölgeler, yeraltı şehirleri falan çok acayip bir oyun.

Son düzenleme:
İlgimi çeken oyun aslında, sen anlatınca daha da ilgimi çekti. Bilemiyorum bir bakmam lazım hala oyun almadım. Hatta 2 Ocağa kadar bile bekleyebilirim farklı oyunlar için. Teşekkür ederim bu arada

Bence Spore'u 2 dolara Steam'den al gitsin. Çok fazla oyunun olacak, o kadar oynamayacağına eminim.

1. al ama ride 5 yerine Baldur's Gate.

O rRde 5'i yanlışlıkla koydum, Baldur's Gate 3 koyarsam da biraz fazla pahalı oluyor ben için.

Bence Spore'u 2 dolara Steam'den al gitsin. Çok fazla oyunun olacak, o kadar oynamayacağına eminim.

Çocukken en çok oynamak istediğim oyunlardan. Açıkçası sepet çok pahalı tutarsa veya daha nadir indirime giren oyunlar olursa spore iptal edebilirim çünkü indirime yine sıklıkla giren bir oyun.

Bende Steam'cıyım ama RDR2 GTA 5 ve ride 5 Epic'te sadece diğer oyynlar Steam'de 200'den fazla paralı oyunum var Steam'de ama fark etmiyor emin ol.

Steam'de ne oynadığımı görmeleri, yılın özeti vb... Gibi çok şey var. Ama yine de bilmiyorum belki Epic Games'ten de alabilirim önerin için teşekkürler bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:

Spore kesinlikle al çok güzel bir simulasyon oyunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…