CyHan_Atalay
Decipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
- Meslek
- Öğrenci
Bu arada Full indie sepetine yanlışlıkla Ride 5 gelmiş o olmayacak haberiniz olsunn :/Sizce hangisi almak daha mantıklı? Birisi indie/nadiren indirime giren sepet, diğeri full AA ve AAA oyun sepeti, bir diğeri dengeli yani indie ve AA oyun sepeti.
GOG'ta çok yavan ama ilk kez bir oyunun bu kadar Steam versiyonunun kötü olduğunu duyuyorum ama 7 dolar yine fazla. Genel olarak az ama baldur's gate 3 çeksem birde direkt bir oyunla 7 dolar koysam sıkıntı biraz. Sporepedia'yı ilk kez gördüm çok güzel bir fikirmişBu kış indirimi başlayınca ben de Spore almak istedim, biraz Reddit'ine bakayım dedim orada gördüm bu mevzuyu. Hatta Discord topluluk sunucusuna gidip bizzat sordum DLC'ler olmazsa olmaz değil ama güzeller ayrıca oyunu modlamak için DLC'lerin de olmalı dediler. Ayrıca Steam versiyonu Sporepedia kullanamıyormuş sanırım. Sunucudaki arkadaşlar beni ikna etti ben GOG üzerinden satın aldım kafam rahat olsun diye. Zaten GOG üzerinde oyun tek başına satılmıyor, DLC'ler ile birlikte paket olarak satılıyor.