Steam Hangi Steam sepeti daha iyi?

HANGİSİNİ ALMAK ÇOK DAHA MANTIKLI?

• Full indie oyun sepeti (ilk görsel)

Oy: 2 7,1%
  • AA ve AAA oyun sepeti (ikinci görsel)

Oy: 17 60,7%
  • Dengeli (AA ve indie sepeti)

Oy: 3 10,7%
  • Kendim Önereceğim (maksimum 42 dolar)

Oy: 6 21,4%

• Oy verenlerin toplamı
    28
  • Anket kapandı .
Sizce hangisi almak daha mantıklı? Birisi indie/nadiren indirime giren sepet, diğeri full AA ve AAA oyun sepeti, bir diğeri dengeli yani indie ve AA oyun sepeti.
Bu arada Full indie sepetine yanlışlıkla Ride 5 gelmiş o olmayacak haberiniz olsunn :/

Bu kış indirimi başlayınca ben de Spore almak istedim, biraz Reddit'ine bakayım dedim orada gördüm bu mevzuyu. Hatta Discord topluluk sunucusuna gidip bizzat sordum DLC'ler olmazsa olmaz değil ama güzeller ayrıca oyunu modlamak için DLC'lerin de olmalı dediler. Ayrıca Steam versiyonu Sporepedia kullanamıyormuş sanırım. Sunucudaki arkadaşlar beni ikna etti ben GOG üzerinden satın aldım kafam rahat olsun diye. Zaten GOG üzerinde oyun tek başına satılmıyor, DLC'ler ile birlikte paket olarak satılıyor.
GOG'ta çok yavan ama ilk kez bir oyunun bu kadar Steam versiyonunun kötü olduğunu duyuyorum ama 7 dolar yine fazla. Genel olarak az ama baldur's gate 3 çeksem birde direkt bir oyunla 7 dolar koysam sıkıntı biraz. Sporepedia'yı ilk kez gördüm çok güzel bir fikirmiş ;) Ama DLC'ler harbiden alınır sırf Sporepedia onlarla geliyorsa sadece.

Bu arada Full indie sepetine yanlışlıkla Ride 5 gelmiş o olmayacak haberiniz olsunn :/

GOG'ta çok yavan ama ilk kez bir oyunun bu kadar Steam versiyonunun kötü olduğunu duyuyorum ama 7 dolar yine fazla. Genel olarak az ama baldur's gate 3 çeksem birde direkt bir oyunla 7 dolar koysam sıkıntı biraz. Sporepedia'yı ilk kez gördüm çok güzel bir fikirmiş ;) Ama DLC'ler harbiden alınır sırf Sporepedia onlarla geliyorsa sadece.
Ben de ilk defa bu oyunda duydum ama eski oyunların zamanla sıkıntılı hale gelebildiklerini biliyorum. Belki Necesse'den vaz geçip 7 doları tamamlayabilirsin. Kime sorsam alacaksan git GoG üzerinden paketi al sakın Steam'e bulaşma dedi.

Ben de ilk defa bu oyunda duydum ama eski oyunların zamanla sıkıntılı hale gelebildiklerini biliyorum. Belki Necesse'den vaz geçip 7 doları tamamlayabilirsin. Kime sorsam alacaksan git GoG üzerinden paketi al sakın Steam'e bulaşma dedi.
Spore Steam'den direkt iptal ettim hiçbir öyle dert çekecek halim yok. Eğer GOG üzerinden paketi alırsam cidden Necesse'den vazgeçerim en iyisi. Nokta atışı iyi öneriler yapıldı bugün bana teşekkürler vallah :D

O mu bu mu diye kasmanıza hiç gerek yok. Bütçeniz varsa hepsini alın. Bütçeniz yoksa zaten yapacak bir şey yok, farklı yöntemler ile bütçeniz yetmeyen oyunları oynayabilirsiniz.
Yani hocam orası öyle de korsan indirmiyorum, onun haricinde xbox abonelik vs... var fakat çoğu oyunda oraya çıkmıyor.

Spore Steam'den direkt iptal ettim hiçbir öyle dert çekecek halim yok. Eğer GOG üzerinden paketi alırsam cidden Necesse'den vazgeçerim en iyisi. Nokta atışı iyi öneriler yapıldı bugün bana teşekkürler vallah :D
Spor'un ne sıkıntısı vardı, ben oynamıştım normal.

Spor'un ne sıkıntısı vardı, ben oynamıştım normal.
Bir kaç yorumdur onu konuşuyoruz hocam diğer yorumlara bakarsanız anlarsınız. Ezcümle mod desteği hayalı vs...

Elden Ring al bence. Yanına da RDR 2 alırsın. 2 tane AAA oyunun olur. RDR2 yerine Witcher 3, Bannerlord veya Detroit Become Human alınabilir. Rust'ta alınabilir.

BG3 önerenler var ama Elden Ring'i tercih ederdim ben.

Son düzenleme:
Elden Ring al bence. Yanına da RDR 2 alırsın. 2 tane AAA oyunun olur. RDR2 yerine Witcher 3, Bannerlord veya Detroit Become Human alınabilir. Rust'ta alınabilir.

BG3 önerenler var ama Elden Ring'i tercih ederdim ben.
Türkçe dil desteği yok, birde yamasını bulsam bile sıkıntı çekeceğimi söyleyen de var. Birde Rust açıkçası en son oynayacağım oyunlardan ki bu oyunlar arasından hele ki.

Elden Ring'i sırf bu yüzden almayacaksan sen bilirsin. Rust'ı sevmeyebilirsin bir şey diyemem. Detroit Become Human, Bannerlord, RDR2 ve Witcher 3 bunları düşünebilirsin. RDR2'yi de illaki yamalı oynayacaksan yaması var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı