Hangi takım en iyisi?

WolreaG

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2022
Mesajlar
3.710
Makaleler
3
Çözümler
1
Yer
İzmir/Urla
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GT 730, 8 GB RAM, i5-4590
Cinsiyet
Erkek
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor takımlarından hangisi en adaletli, saygı, X bir takım yabancı takımla maç yaparken o X takımı tutar ben bunu Galatasaraylılardan dinledim çok kez bir Fenerbahçe'li olarak ama Fenerbahçe'ye hep hain dediler -futbolla aram çok yok- alex<hagi dediler lafım yok olabilir geçmişi çok takip etmedim. Fenerbahçeliler de Galatasaray hain diyorlar anlamıyorum hiç. Objektif olarak yorumlar mısınız bu 4 takımdan hangisi en iyi saygılı karakterli olanını?
 
Galatasaraylıyım 3 takımda birbirinden kötü tarihte hep hakkı yenilmiştir Trabzonspor'un fanatik fenerli arkadaşlar fanatikliğini bırakıp düşünürse hak verecektik 2010-11 şampiyonluğundan bahsetmiyorum. Nereye gidilirse gidilsin hep İstanbul takımlarının sözü geçmiştir her yerde.
 
Bu takımları forma rengi dışında birbirinden ayıran bir özellik göremedim hiçbir zaman. Özellikle futbol kulüpleri taraftarlık ruhunu kökten yitirmişler. Futbol statları Kapitalizm'in sirkleri. Futbol camiası, atanamamış siyasetçilerin çocuk havuzu. Taraftarların da dövüşen iki horozu izleyen insanlardan daha fazla nöronu yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı