Hangi tarayıcıyı kullanmalıyım?

Tam olarak hatırlamıyorum hocam açık söylemek gerekirse.

Belki de tasarımdan dolayıdır. Ancak bende merak ediyorum tam olarak neden olduğunu. Tasarımı bence hoş olmuş ancak.
Evet geçenlerde tekrar mıncıklamışlar. Alışkanlıklardan kolay vazgeçilmez ben hala buralardayım.

Brave önermem en başta onu belirteyim bug dolu tarayıcı. En stabil çalışan tarayıcı Edge. Fakat sorunu tam anlamadım tarayıcı önerisimi istiyorsun yoksa arama motorumu. Arama motoru olarak da gizliliğe önem veren biriysen Duck Duck GO kullanabilirsin.

Heeh, Premium'um var. Sizin pencerenizden bakarsak.. Yine de bilemedim. ''Kendi ayağına sıkmak'' biraz aşırı olabilir.

Kendi ayağına sıktı. İnsanları premiuma zorladı. Kendi ayağınsa sıktı. Neden aşırı olsun ki?

Kullanılan özelliklere göre değişir. Tarayıcılar o kadar öznelleştiler ki birinde olan özelliğin stabilliğine veya sahibi olan markaya gıcık olmaya kadar değişiyor.

Şu an Brave kullanıyorum, sorun yaşamadım. Microsoft Edge ile de sorun yaşamamıştım. Firefox ile de yaşamamıştım. Librewolf ile de yaşamamıştım. Google Chrome ile de yaşamamıştım. Tarayıcılar artık kolay kolay hata vermiyorlar. Sadece kısıtlı özelliklerini önceden bilmeniz gerekiyor.

Kendi ayağına sıktı. İnsanları premiuma zorladı. Kendi ayağınsa sıktı. Neden aşırı olsun ki?
Google gibi bir şirket kolay kolay kendi ayağına sıkmaz. Sen kendi açından bu şekilde düşünebilirsin. Bu türde bir oluşum hareketinin neye mal olacağının farkındadır. Bir faydası olacağını düşünüp bu hareketi yaptıysa muhtemelen o faydayı görür. Steam de kendi ayağına sıktı diye düşünüyor olmalısın.

Google gibi bir şirket kolay kolay kendi ayağına sıkmaz. Sen kendi açından bu şekilde düşünebilirsin. Bu türde bir oluşum hareketinin neye mal olacağının farkındadır. Bir faydası olacağını düşünüp bu hareketi yaptıysa muhtemelen o faydayı görür. Steam de kendi ayağına sıktı diye düşünüyor olmalısın.

Steam de kendi ayağına sıktı Türkiye pazarında evet. Google da gayet sıktı o kurşunu. Büyük şirketler hata yapamaz diye bir şey mi var? Aynı şekilde Shorts videoları ile de kendi ayağına sıktı. Hemde isabetli şekilde. Senin mantığınla Twitch'in kendini Onlyfans'a çevirmesi de bir hata değil çünkü sonuçta büyük bir şirket hata yaparasa bu hata hata değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı