Kullanıyorum ben. Bence güzel. Ancak yabancı dil biliyorsanız daha rahat kullanırsınız. Türkçe kaynaklar bir tık az.Duck duck GO nasıldır.
Kullanıyorum ben. Bence güzel. Ancak yabancı dil biliyorsanız daha rahat kullanırsınız. Türkçe kaynaklar bir tık az.Duck duck GO nasıldır.
Ben kaldım kardeş, ben kaldım. Sanırım Chrome kullanan bir Sundar Pichai ve ben kaldım.
Ya da searx.
Sadece tasarım değil direk Yandex sevmiyorum.
Merhaba hangi tarayacıyı kullanmalıyım şu an Opera GX yani Google kullanıyorum yani Google önermeyin.
Kullanıyorum ben. Bence güzel. Ancak yabancı dil biliyorsanız daha rahat kullanırsınız. Türkçe kaynaklar bir tık az.
Vallaha hocam ilk sizden duyuyorum. Ben mobilden kullanıyorum. Ayrıca gx kullanırken sadece google tabanlı kullanmak zorunda değilsiniz. Değiştirebilirsiniz. Kılıf gibi düşünün.Arka plan Torrent olayları yaşanmış sanırım sorun olur mu çözüldü diyorlar biliyorum ama.
Vallaha hocam ilk sizden duyuyorum. Ben mobilden kullanıyorum. Ayrıca gx kullanırken sadece Google tabanlı kullanmak zorunda değilsiniz. Değiştirebilirsiniz. Kılıf gibi düşünün.
Ayrıca Chrome olayı nedir açıklayabilecek olan var mı?
Ne yaptı, hiç haberim olmadı?Chrome kendi ayağına sıktı. Ben de uzun zaman chrıme kullanırken Firefox geçtim.
Firefox ile Yandex'in bağlantısı var mı?
Tam olarak hatırlamıyorum hocam açık söylemek gerekirse.Nasıl değiştirebiliriz Google'a örnek Yahoo yazıp onun sitesine mi girmek.
Belki de tasarımdan dolayıdır. Ancak bende merak ediyorum tam olarak neden olduğunu. Tasarımı bence hoş olmuş ancak.Ne yaptı, hiç haberim olmadı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.