Hangi Tarayıcıyı Neden Kullanıyorsunuz?

Telefonumda Chrome kullanıyorum.
Flags adlı deneysel özellikten bir kaç ayarı aktif ettim ve sekmeleri özelleştirdim.

Bazen bu özellik basit problemler çıkarıyor ortaya; Grup içindeki sekmeyi başka bir grupta buluyorum,sekme grubunun kapanması,donması gibi basit şeyler.

Şu fotoğrafları bırakayım ;
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20210223-175452_Chrome.jpg
    Screenshot_20210223-175452_Chrome.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20210223-175445_Chrome.jpg
    Screenshot_20210223-175445_Chrome.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 56
Telefonda Brave tarayıcısını kullanıyorum. Masaüstünde ise Edge tarayıcısını kullanıyorum. Brave eşitleme, bellek sızıntıları sorunlarını çözerse Bilgisayar sürümüne de geçiş yapabilirim.
 
PC ve mobilde Opera kullanıyorum. Özellikle mobilde harici eklenti veya uygulama indirmeden reklam engelleme, VPN ve gece modu gibi özellikleriyle işimi görüyor. Keyifle kullanıyorum.
 
Bir ay geçmeden sürekli olarak telefonda kullandığım tarayıcıları değiştiriyorum. Belirli bir sebebi olmamakla birlikte, sürekli olarak aynı tarayıcıda kalmayı pek sevmiyorum. Farklı tarayıcıları sürekli olarak denemeyi seviyorum denebilir. Şu anda telefonumda Bromite kullanmaktayım fakat bir hafta sonra Microsoft Edge Canary'e geçiş yapabilirim. Kararlı Microsoft Edge'e göre biraz daha performanslı çalışıyor gibi gözüküyor. Çünkü kararlı sürümü oldukça hantal bir şekilde çalışıyor ve sürekli olarak telefonda tarayıcı içerisinde gezinmediğimden, yavaş bir deneyim de elde etmek istemiyorum.

Bilgisayarda ise son zamanlarda pek tarayıcı değiştirmez oldum. Tabii yine de son özelliklerini denemek için bakabildiğim tarayıcıları denemeye çalışıyorum. Microsoft Edge'in daha performanslı ve daha sade gözüktüğünü düşündüğümden dolayı, kendisinden tamamen ayrılamıyorum. Arada bir Mozilla Firefox kullanıyorum fakat tam zamanlı olarak kullanmayı hiç düşünmedim. Windows içerisinde bana pek performanslı gözükmüyor. Aynı şekilde bu durum Brave için de geçerli. Sistemden sisteme göre değişebileceğinden dolayı, kendi kullandığım sisteme göre değerlendirmek istedim.
 
Opera GX. Oyuncular için yapılmış, RAM ve CPU kullanımını ayarlayabiliyoruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı