Hangi Tarayıcıyı Neden Kullanıyorsunuz?

Opera kullanıyorum çünkü arayüzü güzel, Twitch, Instagram, Whatsapp kısayolları işimi çok kolaylaştırıyor.
Bir de bazen arkada oyun, adobe programları ve birçok program açık oluyor RAM kısıtlaması ve işlemci kısıtlaması hayat kurtarıyor benim için.
Son olarak çok farketmese de diğer tarayıcılara göre yüklenme hızı daha hızlı gibi geldi bana.

Chrome'u bazı eklentiler Opera üzerinde açılmadığı için oraya geçip kullanmak durumunda kalıyorum. Steam hesabımın biri Opera üzerinde diğeri Chrome üzerinde açık bu sayede hesap geçişleri kolay oluyor.
 
Opera. Kendi bünyesine kattığı VPN ve reklam engelleme gibi özellikler sayesinde üçüncü parti yazılımları kurmaya uğraşmıyorum. Ve sanırım yılların verdiği bir alışmışlık var, kolay geliyor.
 
2818 saniye sonra sonunda yeni bir konu. Bu konu açma sınırlaması bütün üyelerde aynı mı yoksa kademe yükseldikçe sayıda mı yükseliyor? Geçelim konumuza
Hangi Tarayıcıyı Neden Kullanıyorsunuz?
Ara sıra konu açarım böyle. Devam edelim. Hangi tarayıcıyı daha sık kullandığınızı sormak bence garip bir şey değil. Gerçekten her neyse.
Hangi tarayıcıyı sıklıkla ve neden kullanıyorsunuz?

Mozilla + Chromium kullanıyorum. Mozilla kullanmadan Linux kullanmak Linux'a hakaret olur :D. Şaka bir yana Chromium'dan çok stabil. Chromium'u hızından dolayı kullanıyorum.
Sonuç iki tarayıcı da açık ana olarak Chromium kullanırım fakat.
 
Normalde Chrome ama güncelleme ile bilgisayara otomatik Microsoft Edge geldiğinde ona geçtim ve değiştirmeye üşeniyorum. Başka bir sebebim yok.
 

Geri
Yukarı