Hangi Tarayıcıyı Neden Kullanıyorsunuz?

Birincisi herkese Torch'u söylemem Torch ve Chrome. Opera diyenler daha Opera'da görsel aratma bile yok ve çok kastırıyor. Bir çoğunuz Opera'nın kendi vpn için kullanıyorsunuz biliyorum ahahah 😅

Bu ikisi üstüne Browser malasef yok. Torch'un en güzel özelliği video indirme eklentisi kendi üstünde geliyor, ayrıca Torrenti'de var, ha sırf vpn için diyorsanız Chrome'un dolu vpn uzantısı var sorunsuz.
 
Opera GX ve Chrome. Opera'yı sistemimi yormamasından ve bazı uygulamaları daha kolay indirdiğimden kullanıyorum. Chrome’u ise genellikle internette gezinme gibi amaçlar için kullanıyorum
 
Microsoft Edge'nin içinde Chrome (Google) kullanıyorum :D . Sebebi az RAM yiyor ve kasmaları yok denecek kadar az Yandex'de aradığımı bulamıyorum özelikle görseller çok alakasız çalışıyor. (Daha önce Chrome kullanıyordum.)
 
Firefox ve Edge (Chromium). Edge aşırı hafif bir tarayıcı. Firefox ise tam tersi fazlaca kaynak tüketiyor. İllallah ettiren Optimus bugları olmasa Edge'e komple geçeceğim ama ekran garip bir şekilde pırpırlanıyor Chromium tabanlı tarayıcılarda.
 
Opera GX.
Sebebi hem GX cornerden oyunları takip ediyorum hem de en az RAM yiyen tarayıcılardan biri olduğunu düşünüyorum. Beleş VPN, adblocker, ve kenardaki Twitter messenger gibi özellikleri ile kalbimi fethetti. Eskiden Chrome kullanırdım ama artık öyle bir RAM canavarını kullanmam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı