Hangi telefon markasını tercih ediyorsunuz?

İlk telefonumu almaya gittiğimizde Lumia'ların çıktığını bilmiyordum. Telefon piyasasını pek takip etmiyordum. Gördüğüm an aldım hemen. Aileme fazla yük olmamak için en kötüsünden Lumia 520 almıştım. Google amca iş yapmasa da bir şekilde idare ediyorduk. Sonra Microsoft aldı ve fişi çekildi.

Babamda ve çevremdeki birkaç kişide görmemle beraber Sony almaya karar verdim. Onda da fakir tercihiyle Xperia M4 Aqua aldım. O da güzeldi. Onun da hafızası iyice kanser etmeye başlayınca bıraktım. Türkiye'de Sony satılsa Sony alırdım ama Nokia/Microsoft gibi Sony de gitti.

Ben de Samsung'a geçtim. Samsung sevmeyenlere müjdeli haber! Yakında o da batar/gider. Şimdilik A50 kullanıyorum. Bunu da tasarımını sevdiğim için aldım. Aslında S3'ün tasarımını daha çok seviyorum ama çok eskide kaldı, günümüzde kullanılmaz.
 
Samsung. Uygun fiyatlı AMOLED ekrana sahip telefonlar sundukları için.

Evet A20'de kullanmıştım memnun değildim pek, giriş segmenti ancak renkleri çok güzeldi batarya ömrü de, yine de amiral gemisi olmadığı sürece Samsung düşünmeyeceğim giriş segment ve orta segmentlerin bazıları hiç güzel özellikler barındırmıyor fiyatlarına göre.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı