Hangi telefon markasını tercih ediyorsunuz?

Ben beğeniyorum sanırım kötü bir deneyiminiz olmuş aldığım günden 1 gün sonra kütüphane de şiddetli bir şekilde yere düşürdüm hiçbir çizik kırıklık bükülme olmadı bence bu kadar genele atmayın sonra çoğu insanda olduğu gibi gereksiz bir tutum sergiliyoruz eskiden bende yapıyordum şimdilerde dikkat ediyorum ancak dedemin Malı değil sonuçta kullanmadığım şeyi kötülemem sizin bunu yaptığınızı iddia etmiyorum sadece söyledim.

Evet panel kalitesiz malzame konusunda bir araştırma yapmadım ancak doğrudur ben yine de cihazımı sürekli tedbir içinde kullanıcağım sonuçta her telefon narindir bunlar camdan plastikden aletler dikkat edilmesi gerekli ileri de bir kronik probleme denk gelirsem ki geldim bazen karşı tarafın sesi gelmiyordu hopörlere alınca geliyordu ve ya yeniden başlatınca düzeliyordu ancak bu sorun MIUI 12 den sonra 1 2 kere başıma geldi sonrasında gelmedi.
Cihazınızın modeli ne ve ne zamandır kullanıyorsunuz?
 
Evet iPhone güzel bende seviyorum Xiaomi sevgim konusunda tutumlu değilim kullandığımda memnun kaldığım her telefonu tutarım yine de Xiaomi markası da güzel Apple almazdım şahsen çok pahalı ve da ha iyi özelliklere sahip başka telefonlarda var batarya mAh az tabii ki de önemli olan bataryanın işlevselliği düşük mAh diye çabuk bitecek diye bir şey yok ancak kullananlar memnun dikkat etmem üzerine genelde yanlarında powerbank ile geziyor dediğim gibi fiyatları yüzünden almayı düşünmezdim dudak uçuklatan fiyatlar da.
Dediğim gibi 7 bin tl bile olsa 3 bine alacağınız xioamiden çok daha kârlıdır. Düşünün 7 bine aldınız 4 sene donmadan takılmadan mükemmel bir cihaz kullandınız ve 4500-5000 e sattınız. Xioami tarafında böyle bir şey mümkün değil.
 
Son düzenleme:
Dediğim gibi 7 bin TL bile olsa 3 bine alacağınız xioamiden çok daha kârlıdır. Düşünün 7 bine aldınız 4 sene donmadan takılmadan mükemmel ir cihaz kullandınız ve 4500-5000'e sattınız. Xioami tarafında böyle bir şey mümkün değil.

Xiaomi bozulana kadar kullanacağım uzun giderse devam ederim 4, 5 yıl oyun oynamıyorum en az 3 yıl gidiceğini düşünüyorum eğer böyle bir şey olursa iPhone ile yakından ilgilenirim kafama yatarsa alırım.
 
@Anunswin
Almadan önce öve öve bitiremediler. Şimdi aldığıma lanet ediyorum. İnternete de baktım, baya sorun yaşayan ve şikayet eden var.

Çok daha ucuza kaçak bulup IMEI attırırsanız falan kullanılabilir, onun dışında kesinlikle uzak durulması gereken bir firma. Aynı fiyata çok daha kaliteli telefon üreten firmalar var.
 
Son düzenleme:
Almadan önce öve öve bitiremediler. Şimdi aldığıma lanet ediyorum. İnternete de baktım, baya sorun yaşayan ve şikayet eden var.

Çok daha ucuza kaçak bulup IMEI attırırsanız falan kullanılabilir, onun dışında kesinlikle uzak durulması gereken bir firma. Aynı fiyata çok daha kaliteli telefon üreten firmalar var.
Her telefonun sorunu vardır Xiaomi telefonlarında evet ne gibi sorununuz var ne kadar oldu alalı marka vs ?
Merakımdan soruyorum da.
 
A50 bende beğeniyorum ancak kamera özellikleri fiyatına göre az bana sorarsanız.
Şimdi alınacak ürün değil. Ben ürünü 2019 Eylül'de sıfır 2100TL'ye almıştım.
O zaman Redmi Note 8/8 Pro yoktu. Note 7 almak istemediğimden A50 aldım.
 
Redmi Note 8. Diğer modelleri de kontrol ettim, inceledim, çok da aşağı kalır yanları yok.
Sorunlar:
Malzemesi kalitesiz, MIUI komple IOS çakması, kamera kötü, ekran paneli leş, ses kalitesi eh işte.
MIUI uygulamalarında reklam çıkması ve arayüzün kasması da ayrı bir saçmalık zaten.

Ayrıca yanında Airdots S de var. Sürekli kopmalar, ses bozulmaları vs. oluyor. Kulağı bir süre sonra rahatsız ediyor. Malzeme kalitesi de iyi değil.

Xiaomi pişmanlıktır.
 
@Ellie Williams
Xiaomi Redmi kullanıcıları biraz keklik.
Malum olaylar olmadan önce kısa film çekmek için plan yapıyorduk.
Arkadaşımda S9 var diğerinde Redmi Note 8.
Sonra çok bilmiş sınıf arkadaşımız.
"Șayominin 4 kamerası var daha iyi onla çekin."
Diyor.
Sanki 4 kamera birleştip 8K video çıkarıyor ortaya. :D
O böyle olaylardan sonra ucuz Redmi fanlarını takmıyorum pek.
Bu arada forumda Fanboy gibi Redmi övmüşlüğüm vardır, o zamanlar kullanıcı deneyimini değil direk özellikleri karşılaștırıyordum. :D
Bence uygun oldukça alınabilir cihazlar fakat Türkiye şartları işte...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı