Hangi telefon markasını tercih ediyorsunuz?

Samsung.

Bugüne kadar pek üzmediği için kullanıyorum. Samsung S3 Mini, Samsung Grand Neo, Samsung J7 Core kullandım. Tabletim de Samsung.
 
@Ellie Williams
Xiaomi Redmi kullanıcıları biraz keklik.
Malum olaylar olmadan önce kısa film çekmek için plan yapıyorduk.
Arkadaşımda S9 var diğerinde Redmi Note 8.
Sonra çok bilmiş sınıf arkadaşımız.
"Șayominin 4 kamerası var daha iyi onla çekin."
Diyor.
Sanki 4 kamera birleştip 8K video çıkarıyor ortaya. :D.
O böyle olaylardan sonra ucuz Redmi fanlarını takmıyorum pek.
Bu arada forumda fanboy gibi Redmi övmüşlüğüm vardır, o zamanlar kullanıcı deneyimini değil direk özellikleri karşılaștırıyordum. :D.
Bence uygun oldukça alınabilir cihazlar fakat Türkiye şartları işte...

Bence de 4 kamerası var diye diğer kamerası az olanlardan üstün sanıyorlar bir kesim önemli olan lenslerin kalitesi ve Kamera'nın yazılımı, da ha vardır etkenler de benim aklımda kalanlar bunlar.
Keşke Redmi kullanıcılarına ucuz fanlar demeseydiniz zamanın da size aşırı tutumlu olmuş olabilirler ancak sizde bir zamanlar öyle olduğunuzu söylemişsiniz herkes zamanın da bir kere de olsa olmuştur kimileri her şeye rağmen sevebilir bir markayı bende çok marka tutumlusu insan ile karşılaştım bir süre sonra sinir bozucu oluyorlar kötü bile olsa fiyatına göre ille de o marka diyorlar bence enayilik sonuçta bu markalar dedemizin Mali değil hangisi kişiye hitap ederse onu almalı insan.
 
Apple. Kullanma nedenim ise ekosistem bütün cihazlar birbirleriyle çok iyi bi uyum içinde çalışıyorlar iPhone de kopyaladıgım bi yazıyı macbook proda yapıştırabiliyorum iPad proda çizim yapıp anında mac de yaptıgım çizime ulaşabiliriyorum airdrop ve daha birsürü özellik. Benim gibi grafik tasarımla ugraşan biri için apple ürünleri büyük kolaylık sağlıyor.
 

Geri
Yukarı