Hangi Torrent Programı Daha İyi?

Hakan Gündoğan

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2014
Mesajlar
808
Makaleler
2
uTorrent kullandım 100 kb'yi geçmiyor hızım. qBittorent kullandım 1 mbps'ye sabitledi hızı. Origin, Steam, IDM ile daha fazla hız görebiliyorum. uTorrent ve qBittorent hariç internet hızımı sömürebilecek hızlı bir program önerir misiniz?
 
Bittorrent kullanıyorum. Zaten uTorrent ile aynı. @MF 'ın da dediğini gibi seedleyen çok olursa yüksek hızda indirme yapabilirsin. Benim 8mbps. Torrent ile 700-800 arası gidip geliyor ama Origin'den BF3 indirirken 1.2 mb ile indirdi ( Serverlere yüklenmeden sonra 600 kb. :) ).
 
Bittorrent, V2P'nin öncülerindendir. Utorrent onun yan firmasıdır. Arkadaşların dediği gibi herhangi bir fark yok.
Utorrentte bazı ayarlar gerekiyor. DHT'yi kapatmak, Hız ve U-TNP sınırını kaldırmak, İndirme ve Göndermeyi 0 değerine almak ve en önemlisi Bağlantına uygun Portu bulmak. Orada her seferinde değiş gibi bir seçenek varsa kaldır onu. Modemine uygun portu rastgele yaparak dene en sonunda sana uygun olanı sabitleyerek hep öyle kalmasını sağla.

Tüm bunlara rağmen hız artmıyorsa, İndirdiğin torrent dosyasında sorun vardır. ya SEED yoktur yada Tracker yani Sunuculara bağlı olan V2P hattı kırıktır. Seedi ve Trackeri sağlam dene bakalım birde. Sorun hala devam ederse mesaj bırak buraya senin için düzeltmeye çalışırız.
 
İşler android'te kolay. En iyisi bittorrent kullanıyorum. Paralı ama APK yaptım ama APK yaptım. Hiç bir sorun yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı