Rehber Hangi VPN'leri seçmeliyiz?

Mehmet742

Zeptopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere ülkemizde bazı uygulamalar ve siteler yasaklandı maalesef, bunun için VPN'ler kullanmak istiyorlar ama kullanılan VPN'nin size ne yapacağını bir gün onlar sizin hesabınızı, verilerinizi çalabilirler o yüzden bu konuya rehber açtım rehberimizi başlatalım.

VPN seçerken dikkat edilmesi gerekenler:

Güvenlik ve gizlilik açısından güçlü şifreleme (AES-256) ve güvenilir protokoller (OpenVPN, wireguard, IKEv2/IPSec) sunmalı.

Kayıt tutmama politikası olmalı, yani kullanıcı verilerini saklamamalı.

Kill switch özelliği bulunmalı, böylece bağlantı kesildiğinde interneti de keserek IP sızmasını önlemeli.

Geniş sunucu ağına sahip olmalı, böylece daha fazla ülke seçeneği ve daha iyi hız sunmalı.

Hızlı olmalı, özellikle yayın izleme, oyun oynama ve indirme işlemleri için düşük gecikme sunmalı.

Windows, macOS, Android, iOS gibi farklı cihaz ve işletim sistemlerini desteklemeli.

Aynı anda birden fazla cihazda kullanılabilmeli.

Para iade garantisi ve uygun fiyatlı abonelik seçenekleri sunmalı.

Önerilen ücretli VPN'ler: NordVPN, ExpressVPN, Surfshark, mullvad VPN.
Önerilen ücretsiz VPN'ler: ProtonVPN, windscribe, planet VPN, tunnelbear.

Evet arkadaşlar rehberimiz bu şekildeydi herhangi bir hata varsa kusura bakmayın, herhangi bir sorunuz varsa sorabilirsiniz iyi Sosyaller iyi günler.

Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere ülkemizde bazı uygulamalar ve siteler yasaklandı maalesef, bunun için VPN'ler kullanmak istiyorlar ama kullanılan VPN'nin size ne yapacağını bir gün onlar sizin hesabınızı, verilerinizi çalabilirler o yüzden bu konuya rehber açtım rehberimizi başlatalım.

VPN seçerken dikkat edilmesi gerekenler:

Güvenlik ve gizlilik açısından güçlü şifreleme (AES-256) ve güvenilir protokoller (OpenVPN, wireguard, IKEv2/IPSec) sunmalı.

Kayıt tutmama politikası olmalı, yani kullanıcı verilerini saklamamalı.

Kill switch özelliği bulunmalı, böylece bağlantı kesildiğinde interneti de keserek IP sızmasını önlemeli.

Geniş sunucu ağına sahip olmalı, böylece daha fazla ülke seçeneği ve daha iyi hız sunmalı.

Hızlı olmalı, özellikle yayın izleme, oyun oynama ve indirme işlemleri için düşük gecikme sunmalı.

Windows, macOS, Android, iOS gibi farklı cihaz ve işletim sistemlerini desteklemeli.

Aynı anda birden fazla cihazda kullanılabilmeli.

Para iade garantisi ve uygun fiyatlı abonelik seçenekleri sunmalı.

Önerilen ücretli VPN'ler: NordVPN, ExpressVPN, Surfshark, mullvad VPN.
Önerilen ücretsiz VPN'ler: ProtonVPN, windscribe, planet VPN, tunnelbear.

Evet arkadaşlar rehberimiz bu şekildeydi herhangi bir hata varsa kusura bakmayın, herhangi bir sorunuz varsa sorabilirsiniz iyi sosyaller iyi günler.

Hocam Kaspersky kendi VPS'sini kullanıyorum bir ona da bakin derim.

Riseup vpn de güzel aslında. Ücretsiz.

En güzel ve hızlı vpnlerden biri Mullvad. Vpn alınacaksa Mullvad alınmalı 😊.

Geri
Yukarı