Hangi Windows 10 sürümü oyun için iyidir?

v4lent1ne

Decapat
FPS oyunları oynamaktayım. Şu an PC Windows 7 virüs olduğu için format atmayı düşünüyorum, sizce hangi Windows 10 sürümünü kurarsam daha iyi verim alabilirim oyun için? Bilgisayarımın özelliklerini yazayım, ona göre tavsiye verirseniz çok memnun kalırım.
  • Intel Core i5 2400 3,10 GHz
  • 6 GB RAM
  • 64 Bit
  • 1 TB HDD
  • NVIDIA GT 420

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS oyunları oynamaktayım. Şu an PC Windows 7 virüs olduğu için format atmayı düşünüyorum, sizce hangi Windows 10 sürümünü kurarsam daha iyi verim alabilirim oyun için? Bilgisayarımın özelliklerini yazayım, ona göre tavsiye verirseniz çok memnun kalırım.
  • Intel Core i5 2400 3,10 GHz
  • 6 GB RAM
  • 64 Bit
  • 1 TB HDD
  • NVIDIA GT 420
Windows 10 Pro'da oyun oynayacak birinin işine yaramayacak çok fazla özellik var bence, o yüzden Home tavsiye ediyorum.

Windows 10 Pro'da oyun oynayacak birinin işine yaramayacak çok fazla özellik var bence, o yüzden Home tavsiye ediyorum.

Home göre ne gibi + ları fazlalıkları var
Onu biliyor arkadaş hangi sürüm daha iyi olur demiş.
Windows 10 Pro 2004 sürümü benim tercihim.

bu bahsetmiş olduğunuz sürüm en son sürümü mü ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı