Fatih_1667 Centipat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 226 Çözümler 1 11 Temmuz 2019 #1 Ben yanında hediye de verdikleri aynı zamanda da ucuz olduğu için Gaming Pro Edge Wi-Fi almayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2019
Ben yanında hediye de verdikleri aynı zamanda da ucuz olduğu için Gaming Pro Edge Wi-Fi almayı düşünüyorum.
Kapitan Hectopat Katılım 18 Haziran 2013 Mesajlar 503 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2019 #2 Fatih_1667 dedi: Ben yanında hediye de verdikleri aynı zamanda da ucuz olduğu için Gaming Pro Edge Wi-Fi almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Açıkçası MSI'ın anakartlarını araştırdığımda "Gaming Edge" in güzel bir model olduğunu gördüm.
Fatih_1667 dedi: Ben yanında hediye de verdikleri aynı zamanda da ucuz olduğu için Gaming Pro Edge Wi-Fi almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Açıkçası MSI'ın anakartlarını araştırdığımda "Gaming Edge" in güzel bir model olduğunu gördüm.
Fatih_1667 Centipat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 226 Çözümler 1 12 Temmuz 2019 #3 Kapitan dedi: Açıkçası MSI'ın anakartlarını araştırdığımda "Gaming Edge" in güzel bir model olduğunu gördüm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler!
Kapitan dedi: Açıkçası MSI'ın anakartlarını araştırdığımda "Gaming Edge" in güzel bir model olduğunu gördüm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler!