Hangi Xbox alınmalı?

Sağ olun. İkinci el veya sıfır gibi ucuza link bulursanız paylaşabilirsiniz.

Bence s al ama 1TB plan modeli aksi taktirde 350GB falan kalıyor yanilmiyorsam.

Bence s al ama 1TB plan modeli aksi taktirde 350GB falan kalıyor yanilmiyorsam.

Series S series yazmayı unutmuşum.

https://www.akakce.com/r/?c=21533&v...0&v=1.60.3&pr=271072048&vd=10694&pg=329712653 en ucuz pazarlamada Microsoft garantili.

Evde 2K televizyon var, HD televizyon var. Xbox konsolu alıp Game Pass ile devam etmek istiyorum.

Series S, Series X

One S, One X

Bunların arasındaki fark ne? Çok fazla oyun oynamayacağım almak için alıyorum evde bir konsolum olsun diye hangisini almalıyım? Mortal Kombat 11 vs oynanılır mı bu konsollar ile?

PlayStation almayi neden dusunmediniz, bende konsol bakıyorumda sizinde fikirlerinizi duymak isterim.

Her oyuna ayrı ayrı para veremem, 1 yıllık Game Pass alırım 1 tane Mortal Kombat oyunu fiyatına onu oynarım yeterli benim için.

Anladim hocam bilgilendirmeniz icin tessekkur ederim. Yurt disindan bende Series X getirtmeyi dusunuyorum fakat su 2024'te cikacak olan Series X 2TB versiyonu beklesemmi beklemesemmi kararsızım.

Anladim hocam bilgilendirmeniz icin tessekkur ederim. Yurt disindan bende Series X getirtmeyi dusunuyorum fakat su 2024'te cikacak olan Series X 2TB versiyonu beklesemmi beklemesemmi kararsızım.

Bir kere alınacağı için iyisini almak mantıklı fakat ek hafıza takılıyor diye duymuştum. Araştırın, ek hafıza takılıyor ise beklemeyin.

Bir kere alınacağı için iyisini almak mantıklı fakat ek hafıza takılıyor diye duymuştum. Araştırın, ek hafıza takılıyor ise beklemeyin.

Ek hafiza dogru takiliyor fakat ek hafiza ile konsol 550 Euro'dan 650Euro'lara kadar cikiyor. 2024'te çıkacağı söylenen 2TB versiyon 550 euro yani 1TB'lik fiyat ile ayni olacak deniliyor.

Ek hafiza dogru takiliyor fakat ek hafiza ile konsol 550 Euro'dan 650Euro'lara kadar cikiyor. 2024'te çıkacağı söylenen 2TB versiyon 550 euro yani 1TB'lik fiyat ile ayni olacak deniliyor.

Aynı olacağını sanmam, fiyatlar gittikçe artıyor.

Bence 1 TB alınmalı ek hafıza takılır. Ayarlayın hocam kafanıza göre. Ben Xbox Series S düşürürsem 2. el uyguna alırım onun dışı almayacağım galiba.

Hocam acelesi yoksa beklemek daha mantıklı bende şuan yeni modeli bekliyorum. Daha pahalı olacak olsa bile (muhtemelen) 2 TB depolama alanı başlı başına muhteşem olur. Bunların yanında daha güncel özellikler ve yeni teknolojilere sahip bir gamepad ile nirvanayı yaşama ihtimalim yüksek. Umarım sızıntılar doğrudur demekten başka bir temennim yok.

Hocam acelesi yoksa beklemek daha mantıklı bende şu an yeni modeli bekliyorum. Daha pahalı olacak olsa bile (muhtemelen) 2 TB depolama alanı başlı başına muhteşem olur. Bunların yanında daha güncel özellikler ve yeni teknolojilere sahip bir gamepad ile Nirvana'yı yaşama ihtimalim yüksek. Umarım sızıntılar doğrudur demekten başka bir temennim yok.

Dogru hocam bende bekleyeceğim galiba.

Evde 2K televizyon var, HD televizyon var. Xbox konsolu alıp Game Pass ile devam etmek istiyorum.

Series S, Series X

One S, One X

Bunların arasındaki fark ne? Çok fazla oyun oynamayacağım almak için alıyorum evde bir konsolum olsun diye hangisini almalıyım? Mortal Kombat 11 vs oynanılır mı bu konsollar ile?

Series S sahibiyim ve cihazdan memnunum oynadığım hiçbir oyunda performans kaybı yaşamadım 30 60 FPS değerlerinde akıcı şekilde oyunları oynayabiliyorum tek sıkıntısı depolama alanı az ve seatage diskler aşırı pahalı HDD ile idare ediyorum onun dışında güzel cihaz fakat bütçen yetiyorsa Series X al derim hem depolama hem de çözünürlük açısından kafanda soru işareti kalmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı