Kleapsien26 Picopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 790 Çözümler 1 17 Ağustos 2022 #41 İmorr favorimdir. En sevmediğim elraen.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.664 Makaleler 1 Çözümler 18 17 Ağustos 2022 #42 388526 dedi: Unlost mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu videodaki olay tam olarak ne? Benim karşıma çok çıkıyor. Ama ben hala anlamadım.
388526 dedi: Unlost mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu videodaki olay tam olarak ne? Benim karşıma çok çıkıyor. Ama ben hala anlamadım.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 17 Ağustos 2022 #43 KingStannis dedi: Hocam bu videodaki olay tam olarak ne? Benim karşıma çok çıkıyor. Ama ben hala anlamadım. Genişletmek için tıkla... İlk önce çocuktan primlerini kasıyorlar. Sonra da hakaretler edip kenara atıyorlar. Bütün olayın kısa özeti.
KingStannis dedi: Hocam bu videodaki olay tam olarak ne? Benim karşıma çok çıkıyor. Ama ben hala anlamadım. Genişletmek için tıkla... İlk önce çocuktan primlerini kasıyorlar. Sonra da hakaretler edip kenara atıyorlar. Bütün olayın kısa özeti.
usassyuoturghh76439 Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 422 Çözümler 1 Yer Türkiye 17 Ağustos 2022 #44 Hepsi boş beleş tipler küçük yayıncıları izlerim arada muhabbeti sararsa devam ederim follow sayısı umurumda değil.
Hepsi boş beleş tipler küçük yayıncıları izlerim arada muhabbeti sararsa devam ederim follow sayısı umurumda değil.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.664 Makaleler 1 Çözümler 18 17 Ağustos 2022 #45 388526 dedi: İlk önce çocuktan primlerini kasıyorlar. Sonra da hakaretler edip kenara atıyorlar. Bütün olayın kısa özeti. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten şu FPS arttırma şeyi yüzünden adamı sevmiyordum. Şimdi nefret ettim.
388526 dedi: İlk önce çocuktan primlerini kasıyorlar. Sonra da hakaretler edip kenara atıyorlar. Bütün olayın kısa özeti. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten şu FPS arttırma şeyi yüzünden adamı sevmiyordum. Şimdi nefret ettim.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 17 Ağustos 2022 #46 388526 dedi: Unlost mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Böyle birisi olduğunu bilmiyordum. Yayınlarını falan pek takip etmem, çok çok eskiden youtube videoları ile falan izlerdim. Kanseren ile olan videolarını yeni yeni görüyorum. Eğer sürekli bu şekil davranıyor ise üzüldüm doğrusu.
388526 dedi: Unlost mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Böyle birisi olduğunu bilmiyordum. Yayınlarını falan pek takip etmem, çok çok eskiden youtube videoları ile falan izlerdim. Kanseren ile olan videolarını yeni yeni görüyorum. Eğer sürekli bu şekil davranıyor ise üzüldüm doğrusu.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 17 Ağustos 2022 #47 KingStannis dedi: Hocam zaten şu FPS arttırma şeyi yüzünden adamı sevmiyordum. Şimdi nefret ettim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bugün sizlerle birlikte FPS arttıracağız, benim PC'm zaten canavar gibi olduğu için hiçbir FPS fark etmeyecek, fakat siz etki etmiş gibi anlayacaksınız. avkila.tech dedi: Böyle birisi olduğunu bilmiyordum. Kanseren ile olan videolarını yeni yeni görüyorum. Eğer sürekli bu şekil davranıyor ise üzüldüm doğrusu. Genişletmek için tıkla... Prim kasıp kenara atıyorlar.
KingStannis dedi: Hocam zaten şu FPS arttırma şeyi yüzünden adamı sevmiyordum. Şimdi nefret ettim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bugün sizlerle birlikte FPS arttıracağız, benim PC'm zaten canavar gibi olduğu için hiçbir FPS fark etmeyecek, fakat siz etki etmiş gibi anlayacaksınız. avkila.tech dedi: Böyle birisi olduğunu bilmiyordum. Kanseren ile olan videolarını yeni yeni görüyorum. Eğer sürekli bu şekil davranıyor ise üzüldüm doğrusu. Genişletmek için tıkla... Prim kasıp kenara atıyorlar.
U UmutBalcı Picopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #48 Hiçbiri.
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.861 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #49 RRaenee
Arsssl Centipat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #50 szoboszlaii dedi: Merhaba, anketime yardımcı olursanız sevinirim. Hangi yayıncıyı daha çok seviyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kendine Müzisyen
szoboszlaii dedi: Merhaba, anketime yardımcı olursanız sevinirim. Hangi yayıncıyı daha çok seviyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kendine Müzisyen