Hocam 10 temmuzda başka ne modeller çıkar samsung bi de fiyatlar nasıl olur?Alırsan satamazsın, parası sıkıntı değil dersen 10 Temmuz'da Z6 serisi çıkacak. Onları bekleyebilirsin.
Alırsan satamazsın, parası sıkıntı değil dersen 10 Temmuz'da Z6 serisi çıkacak. Onları bekleyebilirsin.
Hocam 10 Temmuz'da başka ne modeller çıkar Samsung bir de fiyatlar nasıl olur?
S24fe çıksa iyi olurdu ya.Hocam babam alacak ve aldığı hiçbir telefonu kesin suretle sattırmaz
Sadece Z flip ve fold serisi bir de Watch ve kulaklıklar tanıtılacak hocam.
O sanırsam daha 2024 sonuna doğru tanıtılacak diye biliyorum hocam yanlış olmasın amaS24fe çıksa iyi olurdu ya.
Hocam merakınız yok ise uzun ömürlülük için s24 yoksa s23 3-4 sene götürür diye tahmin ediyorum.S24fe çıksa iyi olurdu ya.
Ben de flip5 ile s24 s23 arasındayım.
Hocam bana pil ömrü önemli daha karar veremedim kalbim zflip5 diyor aklım s23 diyor.O sanırsam daha 2024 sonuna doğru tanıtılacak diye biliyorum hocam yanlış olmasın ama
Hocam merakınız yok ise uzun ömürlülük için s24 yoksa s23 3-4 sene götürür diye tahmin ediyorum.
Aklını dinlemek her zaman kalpten daha iyidir hocamHocam bana pil ömrü önemli daha karar veremedim kalbim zflip5 diyor aklım s23 diyor.
Bence şu an paranız var ise alın geçin bu linkten sağlam indirime girmiş.Hocam bana pil ömrü önemli daha karar veremedim kalbim zflip5 diyor aklım s23 diyor.
Hocam 10 Temmuz'da başka ne modeller çıkar Samsung bir de fiyatlar nasıl olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.