Aslında hikayesi çok farklı. Bak şimdi sana bir kaç konu atayım, ama bu konu hiçbir türlü bulunmuyor. Öne çıkarılmıyor. Sadece aranarak bulunuyor. Bazen eski hayalet konularımı gün yüzüne çıakrıyorum böyle;
Mevzudan dolayı içeri attılar. Fakat içeride de rahat durmadın 40 yıllığına 9 metrekare büyüklüğünde mahzen tarzı karanlık bir hücreye attılar seni. Yanında sınırlı şeyler olacak, anket şıklarında mevcut. 3 seçim hakkın var, hangisini isterdin? Hücrenin resmini çizdim ama önce avantaj ve...
20 yıl ceza yediniz. 3'e 3 9 metrekarelik basit bir hücreye atıldınız aşağıda resmi var. Bu 20 yıllık süre içinde dışarıya çıkamayacaksınız ve kaldığınız yer ise karanlık. Lamba yok. Sadece lamba değil hiçbir şey yok. Siz ek olarak ne isterdiniz? 3 seçim hakkı. Eskileri yad ediyoruz
Eski konu biraz hayal ürünüydü bu ise daha gerçekçi. Eski konu, silinişten (unutuluştan) önceki kalıntılar haline büründü. Vardır hala hatırlayan. Kalbimizin bir köşesinde...
Ben karanlık bir oda da 20 sene geçireceğim üstüne bir de o kadar seçenek arasında 16 metrekare büyütmeyi seçeceğim ya da yatak büyüteceğim, daha neler. En azından yaşıt birisiyle sohbet ederim. Bu konuyu açan kişinin psikolojisini aşırı merak ettim şu an .
@Ribozom Sen de eskilerdensin hocam sen bilirsin o zamanları. Silinişten önceki anları. Anketlerim nasıl beğeniliyordu nasıl katılımlar vardı ne muhabbetler dönerdi be...