Haqqus Gen 8 vs Mantıs 6700 XT

Ezerboi

Kilopat
Arkadaşlar iki bilgisayarın da özellikleri aynı. Mantısta Corsair kasa seçip taksit yaptığımda aralarında 500 liralık fark oluyor. Parça kalitesi daha mantıklı geldiği için mantısı tercih etmiştim. Doğru karar mı sizce?

*Ram farkı var yazmayı unutmuşum. Haqqus 3600 MHz, mantıs 3200 MHz.

Arkadaşlar iki bilgisayarın da özellikleri aynı. Mantısta Corsair kasa seçip taksit yaptığımda aralarında 500 liralık fark oluyor. Parça kalitesi daha mantıklı geldiği için mantısı tercih etmiştim. Doğru karar mı sizce?

*Ram farkı var yazmayı unutmuşum. Haqqus 3600 MHz, mantıs 3200 MHz.
Bence de hocam Mantis sistem daha mantıklı. Kaldı ki üstte ki sistemde anakart sadece A520 oluyor. A serisi anakartlar kötü. RAM'ler pek fark olmaz. 3200 MHz ile 3600 arasında çok fark yok.

İyi yapmışsın. Rami 3600 yap daha iyi olur. Üstelik XPG seçsende yeterliydi Mantiste.
Xpg ile corsair arasında 50 tl oynuyordu kontrolör olan rgb kasa almak daha mantıklı geldi. Xpg sabit renk diye biliyorum yanlış değilse. Fiyatı biraz aşağıda görünce içime dert oldu sormak istedim😁

Bence de hocam Mantis sistem daha mantıklı. Kaldı ki üstte ki sistemde anakart sadece A520 oluyor. A serisi anakartlar kötü. RAM'ler pek fark olmaz. 3200 MHz ile 3600 arasında çok fark yok.
Teşekkür ederim hocam. Doğru tercih olmasına sevindim🙏🏼

Technopat Haberler

Geri
Yukarı