Haqqus-HB2 alınır mı?

Hocam ekran kartı benim kullandığım model sadece belirtmek için söylüyorum biraz ısınan bir model ekran artı 85'lere çıkabiliyor oyun oyun değişiyor haberiniz olsun. Bu şekilde de kullanılır ama bilginiz olsun diye söylüyorum. Özelleştirmeye baktım ama başka modeli yok direk 2060'a çıkarıyor +3000 ediyor oda.

Hocam ekran kartı benim kullandığım model sadece belirtmek için söylüyorum biraz ısınan bir model ekran artı 85'lere çıkabiliyor oyun oyun değişiyor haberiniz olsun. Bu şekilde de kullanılır ama bilginiz olsun diye söylüyorum. Özelleştirmeye baktım ama başka modeli yok direk 2060'a çıkarıyor +3000 ediyor oda.

Isınmaması için ne yapmalıyım hocam.

Isınmaması için ne yapmalıyım hocam.

Vallahi ben fan ayarı yaptım kendim ama sesli çalışıyor bu sefer. Ben etkilenmiyorum ama ses takıntınız varsa bir şey diyemem. Kasam havadar 8 fan olsa da güçlü ve abanan oyunlarda ısı yükseliyor. Kartın soğutması yetersiz iç bloklar küçük yapılmış.
Ya da alıp kullanın hani şunu söyleyebilirim kart performans filan düşürmüyor kullanımda bir sıkıntı yok. Ama ısınıyor. NVIDIA 95 dereceye kadar limit vermiş ama işte sonra konu çok açan oluyor. Ben elinizde imkan var daha almadığınız için söylemek zorunda hissettim kendimi.

Şimdi geriye dönsem bu modeli alır mıydım şahsen almazdım Dual serisi ya da başka bir marka 1660 Super alırdım yani. İmkanım olsaydı.

Vallahi ben fan ayarı yaptım kendim ama sesli çalışıyor bu sefer. Ben etkilenmiyorum ama ses takıntınız varsa bir şey diyemem. Kasam havadar 8 fan olsa da güçlü ve abanan oyunlarda ısı yükseliyor. Kartın soğutması yetersiz iç bloklar küçük yapılmış.
Ya da alıp kullanın hani şunu söyleyebilirim kart performans filan düşürmüyor kullanımda bir sıkıntı yok. Ama ısınıyor. NVIDIA 95 dereceye kadar limit vermiş ama işte sonra konu çok açan oluyor. Ben elinizde imkan var daha almadığınız için söylemek zorunda hissettim kendimi.

Şimdi geriye dönsem bu modeli alır mıydım şahsen almazdım Dual serisi ya da başka bir marka 1660 Super alırdım yani. İmkanım olsaydı.

O zaman almayayım. Benim için öneriniz var mı bütçem en fazla 11.5k

Asus markalı eski TUF modelleri arasında "EVO" olmayanları almanızı tavsiye etmiyorum. Çünkü eski TUF modellerinde çok fazla sıcaklık sorunu olmuştu ve onları EVO modeller ile güncellemişlerdi.

O zaman almayayım. Benim için öneriniz var mı bütçem en fazla 11.5k

Yine böyle bir sistem bakabilirsiniz. Hazır almadığım için bilmiyorum toplama yaptım ben.
Sistem aslında iyi fiyat da güzel ama ekran kartı modeli bir tek sorun.

Üsttek @Fatih Y dediği gibi EVO olan modeller güncellenmiş olanları ama bu model onlardan değil

Arada fiyat farkı da oluyor çünkü bu modelleri hazır sistem içine atıyorlar ama EVO'lar ayrı satıyorlar. Biraz işte piyasayı takip ederseniz anlarsınız. Bu ısınan modeller ile ilgili çok konu açıldı zamanında insanlar almamaya başlayınca bu kalanları böyle hazır sistem içlerine koyuyorlar.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı