Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.609 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #11 erenn06 dedi: Hocam bütçeyi bayağı zorladım buna anca yetti vallahi Genişletmek için tıkla... Olsun hocam hayirli olsun şimdiden iyi günlerde kullanın .
erenn06 dedi: Hocam bütçeyi bayağı zorladım buna anca yetti vallahi Genişletmek için tıkla... Olsun hocam hayirli olsun şimdiden iyi günlerde kullanın .
D Doğuu1 Centipat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #12 584297 dedi: Almışsın zaten kanka hayırlı olsun uzun süre götürür sizi. Güzel sistem parça kalitesi iyi. Genişletmek için tıkla... erenn06 dedi: Hocam bunda Ryzen 5 5500 var ama Hocam bütçeyi bayağı zorladım buna anca yetti vallahi Genişletmek için tıkla... Güle güle kullan hocam. Yanına güzel bir 144 Hertz monitör yakışır 584297 dedi: 13K bandında 6700 sistemde vardı dostum Sinerji Freya Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] Sinerji Freya Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bu kasanın parça kalitesi oldukça düşük. Arkadaş güzel tercih yapmış özellikle Sapphire markasına bulaşmayarak. Son düzenleme: 23 Ocak 2023
584297 dedi: Almışsın zaten kanka hayırlı olsun uzun süre götürür sizi. Güzel sistem parça kalitesi iyi. Genişletmek için tıkla... erenn06 dedi: Hocam bunda Ryzen 5 5500 var ama Hocam bütçeyi bayağı zorladım buna anca yetti vallahi Genişletmek için tıkla... Güle güle kullan hocam. Yanına güzel bir 144 Hertz monitör yakışır 584297 dedi: 13K bandında 6700 sistemde vardı dostum Sinerji Freya Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] Sinerji Freya Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bu kasanın parça kalitesi oldukça düşük. Arkadaş güzel tercih yapmış özellikle Sapphire markasına bulaşmayarak.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 23 Ocak 2023 #13 Doğuu1 dedi: Güle güle kullan hocam. Yanına güzel bir 144 hertz monitör yakışır Bu kasanın parça kalitesi oldukça düşük. Arkadaş güzel tercih yapmış özellikle sapphire markasına bulaşmayarak. Genişletmek için tıkla... PSU harici sıkıntı olacak bi durum yok oda sonradan değişilir. Aynı fiyat aralıgında üst model daha güçlü kart önermemin sebebi o 10GB VRAM de cabası.
Doğuu1 dedi: Güle güle kullan hocam. Yanına güzel bir 144 hertz monitör yakışır Bu kasanın parça kalitesi oldukça düşük. Arkadaş güzel tercih yapmış özellikle sapphire markasına bulaşmayarak. Genişletmek için tıkla... PSU harici sıkıntı olacak bi durum yok oda sonradan değişilir. Aynı fiyat aralıgında üst model daha güçlü kart önermemin sebebi o 10GB VRAM de cabası.
erenn06 Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 36 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Birimi Sorumlusu 23 Ocak 2023 #14 Doğuu1 dedi: Güle güle kullan hocam. Yanına güzel bir 144 hertz monitör yakışır Bu kasanın parça kalitesi oldukça düşük. Arkadaş güzel tercih yapmış özellikle sapphire markasına bulaşmayarak. Genişletmek için tıkla... Bundan sonraki niyetim o inşallah ondua alırsam on numara olacak hocam İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Doğuu1 dedi: Güle güle kullan hocam. Yanına güzel bir 144 hertz monitör yakışır Bu kasanın parça kalitesi oldukça düşük. Arkadaş güzel tercih yapmış özellikle sapphire markasına bulaşmayarak. Genişletmek için tıkla... Bundan sonraki niyetim o inşallah ondua alırsam on numara olacak hocam İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
D Doğuu1 Centipat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #15 584297 dedi: PSU harici sıkıntı olacak bi durum yok oda sonradan değişilir. Aynı fiyat aralıgında üst model daha güçlü kart önermemin sebebi o. Genişletmek için tıkla... Kasa,ssd,ram hepsi sıkıntı hocam sadece psu değil.
584297 dedi: PSU harici sıkıntı olacak bi durum yok oda sonradan değişilir. Aynı fiyat aralıgında üst model daha güçlü kart önermemin sebebi o. Genişletmek için tıkla... Kasa,ssd,ram hepsi sıkıntı hocam sadece psu değil.
erenn06 Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 36 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Birimi Sorumlusu 24 Ocak 2023 #16 Peki bu sistemlerde windows kurulu mu oluyor arkadaşlar ? İlk mesajda yazacaktım fakat unutmuşum.
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.609 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #17 erenn06 dedi: Peki bu sistemlerde Windows kurulu mu oluyor arkadaşlar? İlk mesajda yazacaktım fakat unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Genelde Windows kurulu şekilde gönderiyorlar ama etkinleştirme kısmı size ait.
erenn06 dedi: Peki bu sistemlerde Windows kurulu mu oluyor arkadaşlar? İlk mesajda yazacaktım fakat unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Genelde Windows kurulu şekilde gönderiyorlar ama etkinleştirme kısmı size ait.