Hard brick olmuş Redmi Note 12 Pro ile ne yapılır?

MediaTek cihazlarda ROM atması daha zor evet. Sanırım işlemci değişimiyle kurtarılır sadece dediğiniz gibi. Eeee madem hardbrick oldu hikayesini duymayı da isteriz hocam :D

Hocam vallahi hardbrick olma sebebi her sebep gibi aynı yanlış cihaza göre ROM flashlamışım ama yaşadığım panik anlatılamaz. Korkudan mosmor olmuştum acaba babam görürse ne der diyordum hep. Bir yalan bulup yedirmiştim babama (hala kötü hissediyorum) sonra biraz para biriktirip babamında desteğiyle Infinix X6871 diye bir şey aldım. Telefonun gittiği zaten barizdi bende bu cihazla en kötü ne yapılır diye sormuştum. Yani böyle :D

MediaTek cihazlarda ROM atması daha zor evet. Sanırım işlemci değişimiyle kurtarılır sadece dediğiniz gibi. Eeee madem hardbrick oldu hikayesini duymayı da isteriz hocam :D

Bir de siz bu işlerden anlıyor gibisiniz. En iyi romlanabilir cihaz nedir hocam? Gerçekten o cihazı romlayamamanın hırsı üzerinden 5 ay geçse bile hala var.

Hocam vallahi hardbrick olma sebebi her sebep gibi aynı yanlış cihaza göre ROM flashlamışım ama yaşadığım panik anlatılamaz. Korkudan mosmor olmuştum acaba babam görürse ne der diyordum hep. Bir yalan bulup yedirmiştim babama (hala kötü hissediyorum) sonra biraz para biriktirip babamında desteğiyle Infinix X6871 diye bir şey aldım. Telefonun gittiği zaten barizdi bende bu cihazla en kötü ne yapılır diye sormuştum. Yani böyle :D

Bir de siz bu işlerden anlıyor gibisiniz. En iyi romlanabilir cihaz nedir hocam? Gerçekten o cihazı romlayamamanın hırsı üzerinden 5 ay geçse bile hala var.
Hocam bende annemin Redmi 8A'yı brick etmiştim 2 gün Fastboot'ta durdu telefon o zamanda böyle paramız felan yok yeni telefon almaya bende korkudan tir tir titriyordum, babam geldi yanıma s!&t!r et oluyosa olur olmazsa olmaz deyip rahatlatmaya çalışıyor beni bende anneme üzülüyorum kadın telefonu kullanamıyor. Eskiden kötü çalışsa bile çalışıyoru şimdi hiç çalışmıyor, sonra bi şekil PEX attımda kurtuldum o işten hocam XD.

Hocam Galaxy S10+/Note 10, Poco X3 serisi, Pocophone F1 vs. yani böyle dönemine damga vurmuş ve topluluk tarafından desteklenen cihazlar. Özellikle Hindistan'a bakın ROM olayları orada dönüyor daha çok orada satan cihaza ROM olma olasılığı daha yüksektir. Ama zaten custom ROM dedimmi şu yukardaki cihazlar gelir akla :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı