marcee Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 28 Temmuz 2021 #1 Hard diskin sürücü ismi böyle gözüküyor. Hard disk hatası almaya başladım. Bir oyunda takılmalar oluyor ve oyun kendini kapatıyor. Hard Disk Sentinel ile tarattım. %100 her şey hiçbir sıkıntı da görünmüyordu. Harddiskimin ömrünün sonuna mı geldik?
Hard diskin sürücü ismi böyle gözüküyor. Hard disk hatası almaya başladım. Bir oyunda takılmalar oluyor ve oyun kendini kapatıyor. Hard Disk Sentinel ile tarattım. %100 her şey hiçbir sıkıntı da görünmüyordu. Harddiskimin ömrünün sonuna mı geldik?
YardimDestek Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 693 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Xeon E3-1225-Gigabyte H61M-S2PV-2x8 DDR3 Ram-HD7850-120 GB SSD-1 TB HDD-Gigabyte 420W PSU-ASUS USB 3.0 KASA Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Tamirciliği 28 Temmuz 2021 #2 Format atın. Disk ekranında sürücüyü silin. Tekrar oluşturun. Tekrar kurun Windows'u.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #3 Disk yönetiminden görsel paylaşır mısınız?
marcee Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 28 Temmuz 2021 #4 Assecreed dedi: Disk yönetiminden görsel paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... YardimDestek dedi: Format atın. Disk ekranında sürücüyü silin. Tekrar oluşturun. Tekrar kurun Windows'u. Genişletmek için tıkla... Gördüğünüz gibi.. HD Tune ile taratıyorum daha bitmedi ama şimdiden görünmeye başladı..
Assecreed dedi: Disk yönetiminden görsel paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... YardimDestek dedi: Format atın. Disk ekranında sürücüyü silin. Tekrar oluşturun. Tekrar kurun Windows'u. Genişletmek için tıkla... Gördüğünüz gibi.. HD Tune ile taratıyorum daha bitmedi ama şimdiden görünmeye başladı..