Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.514 Çözümler 18 28 Ağustos 2023 #11 Bazı yerlerin üstüne veri yazılmadığı durumda o eski veriler okunabiliyor.
OdaKokusu Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 296 Makaleler 1 28 Ağustos 2023 #12 Emin Dmr dedi: Bazı yerlerin üstüne veri yazılmadığı durumda o eski veriler okunabiliyor. Genişletmek için tıkla... Eğer tüm diski gereksiz verilerle doldurup sonra hepsini silersek ondan önceki veriler de mi gider?
Emin Dmr dedi: Bazı yerlerin üstüne veri yazılmadığı durumda o eski veriler okunabiliyor. Genişletmek için tıkla... Eğer tüm diski gereksiz verilerle doldurup sonra hepsini silersek ondan önceki veriler de mi gider?
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.514 Çözümler 18 28 Ağustos 2023 #13 OdaKokusu dedi: Eğer tüm diski gereksiz verilerle doldurup sonra hepsini silersek ondan önceki veriler de mi gider? Genişletmek için tıkla... Evet, gider. Ama tamamen biçimlendirme verilerinizi sağlama alır.
OdaKokusu dedi: Eğer tüm diski gereksiz verilerle doldurup sonra hepsini silersek ondan önceki veriler de mi gider? Genişletmek için tıkla... Evet, gider. Ama tamamen biçimlendirme verilerinizi sağlama alır.
E efe.4230 Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #14 Emin Dmr dedi: Evet, gider. Ama tamamen biçimlendirme verilerinizi sağlama alır. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben ne yapayım. Discord varsa bana yardımcı olabilir misin mesaj olarak.
Emin Dmr dedi: Evet, gider. Ama tamamen biçimlendirme verilerinizi sağlama alır. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben ne yapayım. Discord varsa bana yardımcı olabilir misin mesaj olarak.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.514 Çözümler 18 28 Ağustos 2023 #15 efe.4230 dedi: Şimdi ben ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Bir USB belleğe Ubuntu 18.04 ISO'su yaz. Sonra USB'yi boot edip "Ubuntu'yu dene"ye bas. Sonra disk uygulamasından Biçimlendirme menüsüne gelip 2. seçeneği seç. efe.4230 dedi: Şimdi ben ne yapayım. Discord varsa bana yardımcı olabilir misin mesaj olarak. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir hocam? Son düzenleme: 29 Ağustos 2023
efe.4230 dedi: Şimdi ben ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Bir USB belleğe Ubuntu 18.04 ISO'su yaz. Sonra USB'yi boot edip "Ubuntu'yu dene"ye bas. Sonra disk uygulamasından Biçimlendirme menüsüne gelip 2. seçeneği seç. efe.4230 dedi: Şimdi ben ne yapayım. Discord varsa bana yardımcı olabilir misin mesaj olarak. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir hocam?