Arkadaşlar merhaba. Aldığım hard diski bugün takmaya karar verdim ancak vidamın olmadığını fark ettim. Mecburen hard diski kasanın arka paneli ve fanın arasında ki boşluğa sıkıştırdım. Hard disk bu şekilde duruyor bir şey olur mu acaba?
Arkadaşlar merhaba. Aldığım hard diski bugün takmaya karar verdim ancak vidamın olmadığını fark ettim. Mecburen hard diski kasanın arka paneli ve fanın arasında ki boşluğa sıkıştırdım. Hard disk bu şekilde duruyor bir şey olur mu acaba?
Hocam içinde dönen diskler var titremesi ve düşmesi durumunda kalıcı zarara yol açar. Benim kasada 1 HDD slotu var 2. HHD'yi çift taraflı güçlü bir bantla 1. HDD'nin üstüne sabitledim(yumruk atsan ayrılmaz) bazen ya bozulursa diyorum.
Hocam içinde dönen diskler var titremesi ve düşmesi durumunda kalıcı zarara yol açar. Benim kasada 1 HDD slotu var 2. HDD'yi çift taraflı güçlü bir bantla 1. HDD'nin üstüne sabitledim(yumruk atsan ayrılmaz) bazen ya bozulursa diyorum.
Hocam düşerse diye denedim zaten düşme durumunda kablo onu havada tutuyor umarım bir şey olmaz kör topal duruyor. Kasama uygun vida nerede bulabilirim?