MegaCranus Femtopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 16 1 Mayıs 2021 #1 Xbox Series S cihazımda oyunlarımı depolamak için taktığım 500 GB HDD'i Xbox'a biçimlendirmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2021
Xbox Series S cihazımda oyunlarımı depolamak için taktığım 500 GB HDD'i Xbox'a biçimlendirmek istiyorum.
killeroftexas Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 731 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #2 MegaCranus dedi: Xbox Series S cihazımda oyunlarımı depolamak için taktığım 500 GB HDD'i Xbox'a biçimlendirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Video linki atalabiliyor mu bilmiyorum ama BİZİMPS diye bir kanal var onun videosuna bakabilirsin. Ben ordan yapmıştım.
MegaCranus dedi: Xbox Series S cihazımda oyunlarımı depolamak için taktığım 500 GB HDD'i Xbox'a biçimlendirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Video linki atalabiliyor mu bilmiyorum ama BİZİMPS diye bir kanal var onun videosuna bakabilirsin. Ben ordan yapmıştım.
MegaCranus Femtopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 16 1 Mayıs 2021 #3 killeroftexas dedi: Video linki atalabiliyor mu bilmiyorum ama BİZİMPS diye bir kanal var onun videosuna bakabilirsin. Ben ordan yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler
killeroftexas dedi: Video linki atalabiliyor mu bilmiyorum ama BİZİMPS diye bir kanal var onun videosuna bakabilirsin. Ben ordan yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler