Arkadaşlar ben evde indiremediğim için babamın iş yerinde hard diske GTA 5 indirttim. Şimdi bunu Epic Games'e aktarmak için ne yapmalıyım? Epic Games içine atınca hala install olarak gözüküyor.
Önce Epic Games'ten GTA 5 indirmeye başlıyorsun 30 saniye kadar indirmesi yeterli. Ondan sonra Epic Games komple kapatıyorsun arka planda çalışmasın dikkat et. Ondan sonra indirdiği konumu bulup elindeki GTA 5 dosyasını oraya yapıştırıyorsun. Ondan sonra Epic Games'e giriyorsun direkt zaten okuma bölümüne geçiyor. Ben bu şekilde yapmıştım işe yaramıştı.
Epic Games GTA V yükleye tıkla biraz indirdikten sonra çarpıya bas C veya D hangi sürücüye kurduysan Epic Games GTAV klasörüne hard diskdeki dosyaları yapıştır sonra tekrar Epic Games'i aç indirmeye devam et doğrulamaya başlayacak doğrulama bitince oyuna girebilirsin.
Önce Epic Games'ten GTA 5 indirmeye başlıyorsun 30 saniye kadar indirmesi yeterli. Ondan sonra Epic Games komple kapatıyorsun arka planda çalışmasın dikkat et. Ondan sonra indirdiği konumu bulup elindeki GTA 5 dosyasını oraya yapıştırıyorsun. Ondan sonra Epic Games'e giriyorsun direkt zaten okuma bölümüne geçiyor. Ben bu şekilde yapmıştım işe yaramıştı.