Hard Reset Atınca Whatsapp Konuşmalarının Silinmesi

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, LG G2 telefonumun WiFi özelliği çalışmadığından dolayı hard reset attım ve Whatsapp'daki bütün konuşmalarım silindi. Önceden Whatsapp'ı silip yüklediğimde konuşmalar gitmiyordu ben de numarayı girince otomatik olarak geri gelir herhalde bu yüzden yedek almaya gerek yok diye düşünmüştüm fakat hard reset attıktan sonra bütün konuşmalar silindi. Bunları geri getirmenin yolu var mıdır ? Bazı konuşmalar özellikle çok önemliydi benim için geri getirmem lazım bu yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gmail hesabına yedeklemiş olabilirsin. Whatsapp uygulamasını silersin ve de mesajlar silinir. Büyük ihtimal hesabına yedekli. Sen Whatsapp uygulamasını tekrar yükleyince gmail hesabın ya da hotmail hesabın her neyse senkronizasyon yapıyor. Hesabına girip Whatsapp uygulamasını öyle yüklemeyi denedin mi hiç?

Gmail hesabına yedeklemiş olabilirsin. Whatsapp uygulamasını silersin ve de mesajlar silinir. Büyük ihtimal hesabına yedekli. Sen Whatsapp uygulamasını tekrar yükleyince gmail hesabın ya da hotmail hesabın her neyse senkronizasyon yapıyor. Hesabına girip Whatsapp uygulamasını öyle yüklemeyi denedin mi hiç?

Whatsapp' ı hesabıma girdikten sonra yüklemiş de olabilirim, yükledikten sonra girmiş de olabilirim ama büyük ihtimal önce hesabıma girdikten sonra yüklemişimdir çünkü hesabıma girmemiş olsaydım Google Play' dan indiremezdim. O yüzden önce hesabıma girmişim demek ki.

Whatsapp' ı hesabıma girdikten sonra yüklemiş de olabilirim, yükledikten sonra girmiş de olabilirim ama büyük ihtimal önce hesabıma girdikten sonra yüklemişimdir çünkü hesabıma girmemiş olsaydım Google Play' dan indiremezdim. O yüzden önce hesabıma girmişim demek ki.
Evet doğru. Haklısın. Sonuç ne oldu? Mesajları halledebildin mi?

Whatsapp sohbet yedeği alma aktif miydi? Whatsapp ayarlarına girip hesabında yedeğin olup olmadığını kontrol edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı