parisapo Kilopat Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 489 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hırdavat 8 Mart 2015 #1 Harddiskimden çok garip sesler geliyor. Ve insanı rahatsız edecek kadar ses geliyordu. Nedenini bir türlü bulamıyorum. Sistem yüke girince bu ses daha çok artıyor. Ne yapmalıyım?
Harddiskimden çok garip sesler geliyor. Ve insanı rahatsız edecek kadar ses geliyordu. Nedenini bir türlü bulamıyorum. Sistem yüke girince bu ses daha çok artıyor. Ne yapmalıyım?
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #2 Ses gelmesi biraz normaldir. Çünkü sabit diskler mekanik yapıdadır. İçerisinde sürekli dönen bir plaka vardır. Yüksek hızlarda ses çıkarır.
Ses gelmesi biraz normaldir. Çünkü sabit diskler mekanik yapıdadır. İçerisinde sürekli dönen bir plaka vardır. Yüksek hızlarda ses çıkarır.
parisapo Kilopat Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 489 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hırdavat 8 Mart 2015 #3 @Buğra tulpar Ama eskiden bu kadar ses çıkarmıyordu. Harddiskimin bozulacakmış hissiyatına kapıldım. Ve ses içimi bulandırıyor.
@Buğra tulpar Ama eskiden bu kadar ses çıkarmıyordu. Harddiskimin bozulacakmış hissiyatına kapıldım. Ve ses içimi bulandırıyor.
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #4 parisapo dedi: @Buğra tulpar Ama eskiden bu kadar ses çıkarmıyordu. Harddiskimin bozulacakmış hissiyatına kapıldım. Ve ses içimi bulandırıyor. Genişletmek için tıkla... Harddisk kaç yıllık.
parisapo dedi: @Buğra tulpar Ama eskiden bu kadar ses çıkarmıyordu. Harddiskimin bozulacakmış hissiyatına kapıldım. Ve ses içimi bulandırıyor. Genişletmek için tıkla... Harddisk kaç yıllık.
parisapo Kilopat Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 489 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hırdavat 8 Mart 2015 #5 Bilgisayarı toplayalı neredeyse 1 yıl olacak.
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #6 @parisapo ses sizi çok rahatsız ediyorsa servise göndermeniz en mantıklısın olacaktır.
parisapo Kilopat Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 489 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hırdavat 8 Mart 2015 #7 Servislere güvenemiyorum. Neden kaynaklandığını öğrensem daha mantıklı olacaktır.
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 8 Mart 2015 #8 Harddiskler de kafa atma olayı var eğer şiddetli bir şekilde sallanmış veya hasar almışsa oluşabiliyor. HD Tune programıyla Health kısmına bak.
Harddiskler de kafa atma olayı var eğer şiddetli bir şekilde sallanmış veya hasar almışsa oluşabiliyor. HD Tune programıyla Health kısmına bak.
Rivemaker Kilopat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 10 Mart 2015 #10 Harddisk marka ve modeliniz nedir ?