Harddisk gözüküyor fakat alanı yazmıyor

EmirEfeToy

Hectopat
Arkadaşlar bugün bilgisayarı kapattım tekrar açtığımda ise oyunlarım falan açılmıyordu bir baktım D diski böyle kalmış ve giremiyorum bir şey yapamıyorum.

Bununla karşılaştım ve girmeye çalıştığımda ise,

Yani bu resimleri bile zar zor yükledim böyle yardım edebiliri misiniz?

Başlat'a sağ tıklayıp "disk yöneticisi" kısmına girip, oranın fotoğrafını gönderir misiniz?

Önemli bir veriniz yok ise, diski biçimlendirmeyi dener misiniz? Eğer önemli bir veriniz var ise forumdaki veri kurtarma başlıklarını inceleyin.
Biçimlendirme esnasında ntfs tercih edin.

Önemli bir veriniz yok ise, diski biçimlendirmeyi dener misiniz? Eğer önemli bir veriniz var ise forumdaki veri kurtarma başlıklarını inceleyin.
Biçimlendirme esnasında ntfs tercih edin.
birsürü oyun vardı fakat yani saçma bir şekilde böyle oldu biçimlendirdim düzeldi galiba

Dosya Ekleri

• 5.PNG
    3,8 KB · Görüntüleme: 31
Düzelmiş dostum. Oyunları tekrar indirebilirsin artık adil kullanım kotası yok. Kişisel bilgi, doküman gitmesin de.

Düzelmiş dostum. Oyunları tekrar indirebilirsin artık adil kullanım kotası yok. Kişisel bilgi, doküman gitmesin de.
hocam haklısında 1 günde gta 5 indiriyorum 12 download 0.6 upload ile gta 5, valorant , lol gibi oyunları indiricem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…