O onur zengin Hectopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarı açıyorum harddisk den fan sesi gibi bi ses geliyor.Sonra duruyor çıt diye ses geliyor sonra 2-3 saniye sonra gine dönüyor sonra çıt diye ses geliyor.Hep bole oluyor pc de böyle hata veriyor. Disk okuma hatası diyor
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarı açıyorum harddisk den fan sesi gibi bi ses geliyor.Sonra duruyor çıt diye ses geliyor sonra 2-3 saniye sonra gine dönüyor sonra çıt diye ses geliyor.Hep bole oluyor pc de böyle hata veriyor. Disk okuma hatası diyor
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 13 Ağustos 2014 #2 Sanırım Sizinle vedalaşmaya çalışıyor. Var mıdır Garantisi? Artı 0 Eksi
SemihUluca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 13 Ağustos 2014 #3 Ömrünü dolduruyor yedeklerinizi alabilirseniz alın, ardından garantisi varsa garantiye yok ise malesef çöpe gidecek. Artı 0 Eksi
Ömrünü dolduruyor yedeklerinizi alabilirseniz alın, ardından garantisi varsa garantiye yok ise malesef çöpe gidecek.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 13 Ağustos 2014 #4 HD Tune PRO 5.50 ile health ve bad sector taramasından hddnizin durumu anlaşılabilir ama denildiği gibi gidici harddiskin. Artı 0 Eksi
HD Tune PRO 5.50 ile health ve bad sector taramasından hddnizin durumu anlaşılabilir ama denildiği gibi gidici harddiskin.
5STREET Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #5 Böyle şeyler başka sorunların habercisidir. Hemen değiştir kısa devre olursa diğer donanımların bile zarar görebilir. Artı 0 Eksi
Böyle şeyler başka sorunların habercisidir. Hemen değiştir kısa devre olursa diğer donanımların bile zarar görebilir.