Harddiskin Halıya Düşmesi Sorun Olur mu?

Klenaerjx

Hectopat
Yer
Üsküdar/İstanbul
Daha fazla  
WD Blue 1TB harddsik aldım. Eve gelince şu anda kullanmayacağım için kulaklığımın kutusuna koydum. Üstündeki poşet açılmadı ve kulaklık kutusunun içindeyken halıya düştü. Poşetini açmadan baktığımda dışında bir sorun gözükmüyordu. Zarar görmüş müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şoka dayanıklı olurlar ama denemeden anlayamazsınız sorun olup olmadığını.

WD Blue 1TB harddsik aldım. Eve gelince şu anda kullanmayacağım için kulaklığımın kutusuna koydum. Üstündeki poşet açılmadı ve kulaklık kutusunun içindeyken halıya düştü. Poşetini açmadan baktığımda dışında bir sorun gözükmüyordu. Zarar görmüş müdür?
HDD'ler dayanıklıdır ve sert düşmediyse hiçbir şey olmaz.

Şoka dayanıklı olurlar ama denemeden anlayamazsınız sorun olup olmadığını.
O zaman en iyisi arkadaşımda ya da bir internet kafede denemek olacak. Aklıma hem kutu hem de poşetli olması takıldı. Kargo şirketlerinin o kadar çok önem verdiğini pek sanmıyorum çünkü.
HDD'ler dayanıklıdır ve sert düşmediyse hiçbir şey olmaz.
Ne çok sert ne çok yavaş düştü. Orta derece demek en iyi tabir olabilir.

O zaman en iyisi arkadaşımda ya da bir internet kafede denemek olacak. Aklıma hem kutu hem de poşetli olması takıldı. Kargo şirketlerinin o kadar çok önem verdiğini pek sanmıyorum çünkü.

Ne çok sert ne çok yavaş düştü. Orta derece demek en iyi tabir olabilir.
Bir şey olacağını zannetmiyorum. Rahat olun, sonuçta dayanıksız değil ki.

Arkadaşların da dediği gibi muhtemelen bir şey olmamıştır. Bu arada buradan anladım ki Hdd'ler bir tek benim olursa sağlam olmuyorlar. 2 adet 1tb Hdd yakmış biriyim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı