Recep bey DisplayPort bağlantısını kullanıyorum.Hangi bağlantı tipini kullanıyorsun?
Bu sorunu çözelim en azından hangi parçası buna neden oluyor getir bakalım diyen varsa her zaman her türlü yere getireceğim. Benim gözlerim çok yoruldu. FPS oyunlarında titreme parlama olduğu için gözü çok yoruyor yanıltıyor. Ali bey sizde incelermisiniz lütfen artık bu soruna bir ilaç bulalım. Elimde fazladan ekran kartı, monitör, güç kaynağı olmadığı için test edemiyorum. Donanımsalmı onuda bilmiyorum.Bu sorunun nedeni nedir acaba bendede oluyor. Çok can sıkıcı bir durum.
Ben de ilk aldığımda bilgisayarı görüntü ETS 2'de çok kötüydü. Tek çare ölçeklemeyi %400 yapmak. Yaptım ve sorun düzeldi, ancak o ekran kartıyla biraz sıkıntı olabilir.Ben de HD7850 kullanıyorum. ETS2 oynarken uzaktaki direkte ne biliyim tabelalarda tırtıklanma oluyor, yakınlaşınca gidiyor. Bunun çözümü ekran kartını değiştirmek mi? Ölceklenmeyi 150 yapıyorum yine aynı. Normalde düzelmesi lazım ama aynı sorun oluyor.
Sinerji bilgisayar ilgileniyor şuanda bakalım sorunu bulabilecekler mi?Bende çok araştırdım bu konuyu. Bence sorun monitör tipi ve yenilemeyle alakalı birşey. Kasa ve içindeki donanımla ilgili bir sorun değil. Özellikle yazılımla alakalı hiç değil.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.