Hareket eden grafiklerde titreme sorunu

Evrenos46

Hectopat
Daha fazla  
BIOS'u güncelledim. Format attım, driverları kurdum titreme olayı daha fazla olmaya başladı. Kimisi manyetik alandan olabiliyordur dedi kimisi elektrik ile alakalı olabileceğini söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi bağlantı tipini kullanıyorsun?
Recep bey DisplayPort bağlantısını kullanıyorum.

• HDMI de denedim.
  • BIOS güncellemesi yaptım.
  • DDU ile ekran kartı driverımı sildim eski sürümünü kurdum sonuç başarısız.
  • Windows 10 Pro 64 Bit UEFI Windows kurulumu yaptım.
  • Windows güncel.
  • Tüm donanımlar eksiksiz bir şekilde kurulu.
  • Ayrıca monitör driverını kurdum.
  • 60Hz, 75Hz, 144Hz'de test ettim.

NVIDIA sayfalarını araştırdım. Sorunu Rusça, Almanca, Çince araştırdım. Bulamadım toplama PC yaptığım için tüm parçalar garantili sorunu bulmadan garantiye de gönderemiyorum.

Bu sorunun nedeni nedir acaba bendede oluyor. Çok can sıkıcı bir durum.
Bu sorunu çözelim en azından hangi parçası buna neden oluyor getir bakalım diyen varsa her zaman her türlü yere getireceğim. Benim gözlerim çok yoruldu. FPS oyunlarında titreme parlama olduğu için gözü çok yoruyor yanıltıyor. Ali bey sizde incelermisiniz lütfen artık bu soruna bir ilaç bulalım. Elimde fazladan ekran kartı, monitör, güç kaynağı olmadığı için test edemiyorum. Donanımsalmı onuda bilmiyorum.
@Ali Güngör

Ben de ilk aldığımda bilgisayarı görüntü ETS 2'de çok kötüydü. Tek çare ölçeklemeyi %400 yapmak. Yaptım ve sorun düzeldi, ancak o ekran kartıyla biraz sıkıntı olabilir.

Ben de çok araştırdım bu konuyu. Bence sorun monitör tipi ve yenilemeyle alakalı bir şey. Kasa ve içindeki donanımla ilgili bir sorun değil. Özellikle yazılımla alakalı hiç değil.

@Evrenos46 Maalesef. İşlemcinizin içinde dahili grafik bulunmuyor. Anakarta bağladığınız taktirde görüntü alamazsınız.
@Recep Baltaş Bu sorunu forumda 4-5 kişide daha gördüm ve hepsi her türlü yöntemi denemelerine karşın çözüm bulamadıklarını söylüyorlar hepsi. Monitörü değiştirip çözüm bulamayan da var.

Bende çok araştırdım bu konuyu. Bence sorun monitör tipi ve yenilemeyle alakalı birşey. Kasa ve içindeki donanımla ilgili bir sorun değil. Özellikle yazılımla alakalı hiç değil.
Sinerji bilgisayar ilgileniyor şuanda bakalım sorunu bulabilecekler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…