Ben eve geciyorum şimdi bir kaç ayar deneyeceğim bakalım yapabilirsem geri dönüş sağlayacağım.Benimde bu konuyla alakalı bir konum var fakat ilgilenen yok arkadaşlar. Ben fortnite için kenar yumuşatmayı destansı yerine yükseğe alarak buldum ama yine de bu olay devam ediyor önceki kadar çok değil ama 1 ay öncesinde hiç böyle sorunum yoktu o yüzden nasıl düzelir bende araştırıyorum.
Arkadaş monitör den demiş ama aynı monitörde daha önce de oynuyordum sistemimde hiçbir şey değişmedi birden bire oldu ben sadece sıcaklık yüksekti onunla uğraşırken oldu ama alakası olduğunu düşünmüyorum.
Tamam sende dene bende deneyeyim hadi hayırlısı. Olmazsa VRAM saat hızını düşüreceğim.O zaman yazılımsal bir durum bu yani senin her parçanı test ettiklerine göre bende eve geçince temiz kurulum yapıp ekran kartının eski bir versiyonu ile test edeyim düzelirse eğer bilgi geçerim. Birde sen dene istersen.
Aynı şekilde sadece grafiklerde değil bu tarz şeyler de de belirgin.Tamam sende dene bende deneyeyim hadi hayırlısı. Olmazsa VRAM saat hızını düşüreceğim
Arkadaşlar ben PC açılırken monitörün logosunun tırtıklı olduğunu gördüm. Çıplak göz ile daha belirgindi telefon ile çektim yakınlaştırınca daha belirgin oluyor. Kafam çok karıştı
Boşuna denemeyin ben iki sefer denedim.O zaman yazılımsal bir durum bu yani senin her parçanı test ettiklerine göre bende eve geçince temiz kurulum yapıp ekran kartının eski bir versiyonu ile test edeyim düzelirse eğer bilgi geçerim. Birde sen dene istersen.
Bugün deneyeceğim inşallah.Aynı şekilde sadece grafiklerde değil bu tarz şeyler de de belirgin.
Boşuna denemeyin ben iki sefer denedim.
Vram saat hızını düşürdün mü?
Overclock yapar gibi voltaj düşürüp underclock yapacaksın. Yine de araştır.Bugün deneyeceğim inşallah
Logo tasarlarken bu pixel tırtıklanması ile çok karşılaşıyorum.
Bu VRAM saat hızı hangisi oluyor nasıl düşürülür ?
Ediyordu. Alakasız bir kasada denedim sonuç aynıydı. Hatta kartımdan başks 3 farklı 10 serisi ekran kartı denedim aynı şey onlarda da vardı.
Bu VRAM saat hızı hangisi oluyor nasıl düşürülür ?
Hayır. TN panelli farklı monitörde de denedim. Farklı kasada farklı ekran kartı ile farklı monitörde de denedim. Sorun ekran kartında ve monitörde değilse nerede, çok merak ediyorum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.