BIOS'u güncelledim. Format attım, driverları kurdum titreme olayı daha fazla olmaya başladı. Kimisi manyetik alandan olabiliyordur dedi kimisi elektrik ile alakalı olabileceğini söyledi.
Benimde bu konuyla alakalı bir konum var fakat ilgilenen yok arkadaşlar. Ben fortnite için kenar yumuşatmayı destansı yerine yükseğe alarak buldum ama yine de bu olay devam ediyor önceki kadar çok değil ama 1 ay öncesinde hiç böyle sorunum yoktu o yüzden nasıl düzelir bende araştırıyorum.
Arkadaş monitörden demiş ama aynı monitörde daha önce de oynuyordum sistemimde hiç bir şey değişmedi, birden bire oldu. Ben sadece sıcaklık yüksekti onunla uğraşırken oldu ama alakası olduğunu düşünmüyorum.
Arkadaş monitör den demiş ama aynı monitörde daha önce de oynuyordum sistemimde hiçbir şey değişmedi birden bire oldu ben sadece sıcaklık yüksekti onunla uğraşırken oldu ama alakası olduğunu düşünmüyorum.
Sinerji bilgisayarın bana söylediği RAM, ekran kartı, işlemci, güç kaynağı, SSD, monitör hepsini ayrı ayrı değiştirip denemişler olmamış. Bu sefer hepsini başka anakarta monte etmişler sonuç olumsuz. Nasıl bir şey anlamıyorum. Bu BIOS'ta bir ayar ile alakalı olabilir mi bilmiyorum sorunu çözemiyorum.
O zaman yazılımsal bir durum bu. Yani senin her parçanı test ettiklerine göre bende eve geçince temiz kurulum yapıp ekran kartının eski bir versiyonu ile test edeyim düzelirse eğer bilgi geçerim. Birde sen dene istersen.
O zaman yazılımsal bir durum bu yani senin her parçanı test ettiklerine göre bende eve geçince temiz kurulum yapıp ekran kartının eski bir versiyonu ile test edeyim düzelirse eğer bilgi geçerim. Birde sen dene istersen.
Tamam sende dene bende deneyeyim hadi hayırlısı. Olmazsa VRAM saat hızını düşüreceğim.
Arkadaşlar ben PC açılırken monitörün logosunun tırtıklı olduğunu gördüm. Çıplak göz ile daha belirgindi telefon ile çektim yakınlaştırınca daha belirgin oluyor. Kafam çok karıştı.
Tamam sende dene bende deneyeyim hadi hayırlısı. Olmazsa VRAM saat hızını düşüreceğim
Arkadaşlar ben PC açılırken monitörün logosunun tırtıklı olduğunu gördüm. Çıplak göz ile daha belirgindi telefon ile çektim yakınlaştırınca daha belirgin oluyor. Kafam çok karıştı
O zaman yazılımsal bir durum bu yani senin her parçanı test ettiklerine göre bende eve geçince temiz kurulum yapıp ekran kartının eski bir versiyonu ile test edeyim düzelirse eğer bilgi geçerim. Birde sen dene istersen.
Hayır. TN panelli farklı monitörde de denedim. Farklı kasada farklı ekran kartı ile farklı monitörde de denedim. Sorun ekran kartında ve monitörde değilse nerede, çok merak ediyorum.
Çözüm hala yok mu?