Şirket olarak mı ilgililer yoksa şahıs mı?Sinerji bilgisayar ilgileniyor şuanda bakalım sorunu bulabileceklermi.
Sinerji bilgisayar'a gittim 1 hafta kadar oldu. Orada ekran kartı, RAM, monitör ile denediler sorunu bulamayınca bilgisayar kalsın inceleyelim dediler. Dün aradım hala sorunu bulamadık farklı yöntemler deneyecekler galiba. Ben ekran kartını başka PC'de denenmesini rica ettim. Tamam dediler. İlgileri güzel hala PC onlarda.Şirket olarak mı ilgililer yoksa şahıs mı?
Ekran kartını farklı sistemde çalıştırmıştım, farklı sistemde 3 farklı kart çalıştırmıştım sorun hala devam ediyordu.Sinerji bilgisayar'a gittim 1 hafta kadar oldu. Orada ekran kartı, ram, monitör ile denediler sorunu bulamayınca bilgisayar kalsın inceleyelim dediler dün aradım hala sorunu bulamadık farklı yöntemler deneyecekler galiba. Ben ekran kartını başka PC'de denenmesini rica ettim. Tamam dediler. İlgileri güzel hala PC onlarda.
Sen ekran kartını başka sistemde çalıştırdığda sorun devam ediyormuydu ?Ekran kartını farklı sistemde çalıştırmıştım, farklı sistemde 3 farklı kart çalıştırmıştım sorun hala devam ediyordu.Yazılım deyip bırakmıştım ama yazılım da değil.
Ediyordu. Alakasız bir kasada denedim sonuç aynıydı. Hatta kartımdan başks 3 farklı 10 serisi ekran kartı denedim aynı şey onlarda da vardı.Sen ekran kartını başka sistemde çalıştırdığda sorun devam ediyormuydu ?
O zaman işlemci ile bağdaşmayan bir problem olabilir mi ? Tıpkı kalp nakli gibi hangi ekran kartını taksak sorun hala devam ediyor.Ediyordu. Alakasız bir kasada denedim sonuç aynıydı. Hatta kartımdan başks 3 farklı 10 serisi ekran kartı denedim aynı şey onlarda da vardı.
Sinerjiden gelecek habere göre hareket edelim.O zaman işlemci ile bağdaşmayan bir problem olabilir mi ? Tıpkı kalp nakli gibi hangi ekran kartını taksak sorun hala devam ediyor.
Sinerji sorunu çözemediğini söyledi.Sinerjiden gelecek habere göre hareket edelim.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.