Hareket eden grafiklerde titreme sorunu

Evrenos46

Hectopat
Daha fazla  
BIOS'u güncelledim. Format attım, driverları kurdum titreme olayı daha fazla olmaya başladı. Kimisi manyetik alandan olabiliyordur dedi kimisi elektrik ile alakalı olabileceğini söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şirket olarak mı ilgililer yoksa şahıs mı?
Sinerji bilgisayar'a gittim 1 hafta kadar oldu. Orada ekran kartı, RAM, monitör ile denediler sorunu bulamayınca bilgisayar kalsın inceleyelim dediler. Dün aradım hala sorunu bulamadık farklı yöntemler deneyecekler galiba. Ben ekran kartını başka PC'de denenmesini rica ettim. Tamam dediler. İlgileri güzel hala PC onlarda.

Sinerji bilgisayar'a gittim 1 hafta kadar oldu. Orada ekran kartı, ram, monitör ile denediler sorunu bulamayınca bilgisayar kalsın inceleyelim dediler dün aradım hala sorunu bulamadık farklı yöntemler deneyecekler galiba. Ben ekran kartını başka PC'de denenmesini rica ettim. Tamam dediler. İlgileri güzel hala PC onlarda.
Ekran kartını farklı sistemde çalıştırmıştım, farklı sistemde 3 farklı kart çalıştırmıştım sorun hala devam ediyordu. :D Yazılım deyip bırakmıştım ama yazılım da değil.

Bugün sorunu YouTube'da araştırdım sorunu çözen yok ama öneride bulunanlar oldu. İngilizcem iyi olmadığı için yardımcı olursanız sevinirim. Anladığım şey voltaj ile alakalı olacağından bahsetmiş galiba şu şekilde iki tane yorumu alta bırakıyorum.

•Lower clock speeds on VRAM in Afterburner or whatever OC program you use and see if that fixes it. IF you don't want to RMA or can't. I would TRY and get it exchanged.

•You should TRY to underclock the memory, that might help. I said OC program cause that's what it's usually used for but you can actually UC or underclock.

@Ali Güngör @Recep Baltaş
Sinerjiden gelecek habere göre hareket edelim.
Sinerji sorunu çözemediğini söyledi.

Benimde bu konuyla alakalı bir konum var fakat ilgilenen yok arkadaşlar. Ben fortnite için kenar yumuşatmayı destansı yerine yükseğe alarak buldum ama yine de bu olay devam ediyor önceki kadar çok değil ama 1 ay öncesinde hiç böyle sorunum yoktu o yüzden nasıl düzelir bende araştırıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı