R RedHeart Centipat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #1 Benim Intel DH55T.C. isimli bir anakartım var ve alacağım ekran kartı harici 6 pin güç girişi gerektirir yazıyor, bu ne demek? Anakartıma bu ekran kartını takabilir miyim?
Benim Intel DH55T.C. isimli bir anakartım var ve alacağım ekran kartı harici 6 pin güç girişi gerektirir yazıyor, bu ne demek? Anakartıma bu ekran kartını takabilir miyim?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 3 Şubat 2021 #2 PSU'dan gelen 6+2'lik pinlerden ek güç beslemesi gerekiyor demek oluyor. PSU'nuz nedir? Artı 0 Eksi
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 3 Şubat 2021 #3 Anakarttaki güç beslemesi ekran kartına yetmeyeceği için ek güç girişi gerekiyor. Artı 0 Eksi
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.957 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #4 RedHeart dedi: Benim Intel DH55T.C. İsimli bir anakartım var ve alacağım ekran kartı harici 6 pin güç girişi gerektirir yazıyor, bu ne demek? Anakartıma bu ekran kartını takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet takarsın anakartına PSU da 6 pin kablo olmalı ama yoksa sıkıntı yapmayın Molex to 6 pin dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
RedHeart dedi: Benim Intel DH55T.C. İsimli bir anakartım var ve alacağım ekran kartı harici 6 pin güç girişi gerektirir yazıyor, bu ne demek? Anakartıma bu ekran kartını takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet takarsın anakartına PSU da 6 pin kablo olmalı ama yoksa sıkıntı yapmayın Molex to 6 pin dönüştürücü ile kullanabilirsiniz.