lsyonm Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #1 Harici bir diskim var 1 TB'lık. Acaba bununla yeni aldığım PC'ye Windows kurmam mümkün mü?
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.817 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #2 Yeni aldığınız bilgisayar masaüstü mü, laptop mu? HDD yanına HDD ekleyerek iki adet windows mu kurmak istiyorsunuz? Tam olarak anlamadım.
Yeni aldığınız bilgisayar masaüstü mü, laptop mu? HDD yanına HDD ekleyerek iki adet windows mu kurmak istiyorsunuz? Tam olarak anlamadım.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #3 Kawamatsu dedi: Harici bir diskim var 1 TB'lık. Acaba bununla yeni aldığım PC'ye Windows kurmam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... İçine ISO yazdır bakalım yazlıyor ise olur bence.
Kawamatsu dedi: Harici bir diskim var 1 TB'lık. Acaba bununla yeni aldığım PC'ye Windows kurmam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... İçine ISO yazdır bakalım yazlıyor ise olur bence.
lsyonm Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #4 Yeni bir masaüstü bilgisayar aldım işletim sistemi FreeDOS ben bu sisteme harici disk ile Windows kurabilir miyim?
Yeni bir masaüstü bilgisayar aldım işletim sistemi FreeDOS ben bu sisteme harici disk ile Windows kurabilir miyim?
TheOffspring Decapat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #5 1TB HDD USB şeklinde Windows kurarsın ama çok ağır çalışır boşuna heba etmene gerek yok SSD ise sorun olmuyor da HDD tarafında sıkıntılı bayağı.
1TB HDD USB şeklinde Windows kurarsın ama çok ağır çalışır boşuna heba etmene gerek yok SSD ise sorun olmuyor da HDD tarafında sıkıntılı bayağı.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.909 Makaleler 1 Çözümler 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #6 RUFUS ile dilediğin taşınabilir USB diskle Windows ISO dosyası da mevcutsa kurulum diski oluşturabilirsin. Ama tüm diski formatlar öncesinde.
RUFUS ile dilediğin taşınabilir USB diskle Windows ISO dosyası da mevcutsa kurulum diski oluşturabilirsin. Ama tüm diski formatlar öncesinde.
G genslife Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 5 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 24 Ağustos 2022 #7 Harici diskinizede usb bellek gibi windows isosu boot edip kurabilirsiniz.