Harici Diski eski haline getirmek

SeverusSnape.

Megapat
Daha fazla  
Laptobuma Windows 10 yüklemek için Windows'un sitesine girdim ve indirdim. Başka bir bilgisayara yükleme yapacağımız için bana neye yazılacağını sordu. Ben HDD'ye yazdırdım. İndirmesi ve yazma işlemi tamamlandı. Laptobuma takıp Window'su kurdum. 2 TB'lik harici disk şimdi 32 GB olarak görünüyor. Bu tabii ki eski haline dönecek fakat asıl soru boş mu dönecek dolu mu? Şimdi içime bir korku sardı, sakın bana o istemediğim cümleyi kurmayın. Windows harici diske yazma işlemi yaparken Diski biçimlendiriyor demeyin sakın bana. Eski haline dönecek değil mi? Nasıl yapacağız?

yardımcı olurmusunuz

Maalesef Windows yazma işlemi sırasında sistemin yazıldığı disk sıfırlanır :( Eğer önemli dosya ve belgeleriniz var ise daha fazla yazma-silme işlemi yapmadan profesyonel işlem yapan bir yere götürüp silinenleri geri getirmeye çalışın...

Maalesef Windows yazma işlemi sırasında sistemin yazıldığı disk sıfırlanır :( Eğer önemli dosya ve belgeleriniz var ise daha fazla yazma-silme işlemi yapmadan profesyonel işlem yapan bir yere götürüp silinenleri geri getirmeye çalışın...
Yıllarca biriktirdiğim film ve oyun setupları vardı yarısı doluydu. Bilmiyorum kurtarmalımıyım izlediğin film ve oyunlar tekrar işe yarar mı bilemedim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı