Harici ekran kartı aygıt yöneticisinde gözükmüyor

malimtn

Decapat
Merhaba öncelikle HP Probook 4540S marka dizüstü bilgisayarım da format sonrası aygıt yöneticisinde sadece dahili olan Intel HD Graphics 4000 gözüküyor. Harici ekran kartım olan AMD Radeon HD 7650M gözükmüyor. Daha önce birçok kez format attım ve böyle bir sorunlara karşılaşmamıştım. Denemediğim yol kalmadı sürücelerin hepsini güncelledim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    76,7 KB · Görüntüleme: 129
Dilerseniz yonga seti sürücüsünü yükleyip deneyin bir de:

Format atma sebebiniz neydi? Öncesinde GPU arızalanmış olmasın?

Bir de BIOS sürümünüz nedir?

Onu yaptım defalarca ama yüklemiyor. Bir de onun otomatik bulma programını yükledim o da donanımı bulunmadı gibi bir şey söyledi.

Dilerseniz yonga seti sürücüsünü yükleyip deneyin bir de:

Format atma sebebiniz neydi? Öncesinde GPU arızalanmış olmasın?

Bir de BIOS sürümünüz nedir?

BIOS sürümüm bu. Format atma sebebim Windows 10 düzgün yüklenmedi gibi bir hata alıyordum ve bilgisayar kendini yeniden başlatıp duruyordu.
Yonga seti sürücüsü işe yaramadı yine aynı dahili olan var. Gizli aygıtları göster dediğimde de dahili olan ekran kartımın saydam hali gözüküyor altında.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 2.PNG
    Ekran Alıntısı 2.PNG
    1,3 KB · Görüntüleme: 148
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu ben de birkaç senedir yaşıyorum. ASUS K53sv kullanıyorum, GT540M kartı görmüyor. Bende oyun sırasında yaşanan ısınmalardan sonra oluştu bu arıza. Muhtemelen de GPU lehimleri koptu. Format, Driver güncellemesi ne yaptıysam fayda sağlamadı. Ekran kartı görünse de "VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR hatası alıyorum" Windows 10'da. Arada aygıt yöneticisinde görünüyor ama mavi ekran hatası oluşuyor sonra. Farklı çözümler olursa ben de merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı