Harici ekran kartı değiştirilebilir mi?

Akik

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Kendi işinin patronu
Öncelikle herkese selamlar benim bilgisayarımın bilgilendirme sitelerinde bilgisayarımın ekran kartı tipi harici olarak geçiyor. Ha unutmadan bahsettiğim bilgisayar laptop. Bu ekran kartının sonradan değişebileceği anlamına mı geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopta harici olarak anakarta gömülü olan bu ekran kartları değiştirilemiyor. Değiştirilebilen özel laptoplar var ancak onlar hayli pahalı.
Harici ekran kartını değiştirebilirsiniz.
Konu yanlış yere açılmış arkadaş laptop için soruyor. Konuyu sonuna kadar okuyun yanlış bilgilendirme yapmayın!

Laptopta harici olarak anakarta gömülü olan bu ekran kartları değiştirilemiyor. Değiştirilebilen özel laptoplar var ancak onlar hayli pahalı.

Konu yanlış yere açılmış arkadaş laptop için soruyor. Konuyu sonuna kadar okuyun yanlış bilgilendirme yapmayın!
Yanlış bilgilendirme yapmıyorum. Eğer ekran kartı gömülü şekilde değilse değiştirlebilir. Adı üzerinde “harici ekran kartı”. Konuyu sonuna kadar da okudum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı