Harici Ekran Kartına Geçiş Sorunu

Emre Sarıdoğan

Hectopat
Resimde de gördüğünüz üzere laptop kullanıcısıyım ve çift ekran kartına sahibim. Fakat Amd ekran kartım çalışmıyor. Bazen üzerinde dikkat sembolu şeklinde resim geliyor. Devre dışı yaptıktan sonra etkinleştir deyince düzeliyor fakat oyunlarda Amd ekran kartına geçmiyor. Bazı laptoplar oyunlarda otomotik olarak alması gerekiyor. Sorun nerede anlayamadım ? Bu arada ekran kartları günceldir. Dxdiag'da ekran kartı olarak İntel gözüküyor. İntel'i devre dışı bırakınca ekran kartı yok olarak gözüküyor. Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

KdAB1L.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimde de gördüğünüz üzere laptop kullanıcısıyım ve çift ekran kartına sahibim. Fakat Amd ekran kartım çalışmıyor. Bazen üzerinde dikkat sembolu şeklinde resim geliyor. Devre dışı yaptıktan sonra etkinleştir deyince düzeliyor fakat oyunlarda Amd ekran kartına geçmiyor. Bazı laptoplar oyunlarda otomotik olarak alması gerekiyor. Sorun nerede anlayamadım ? Bu arada ekran kartları günceldir. Dxdiag'da ekran kartı olarak İntel gözüküyor. İntel'i devre dışı bırakınca ekran kartı yok olarak gözüküyor. Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

KdAB1L.png
İntel ve amd ekran kartın güncelmi. Oyunlarda ccc den ayarlıyormusunuz. Dxdiagda intel'in görünmesi normal.

bende aynı sorunu yaşıyorum denetim masasından da olmuyor driverlarım güncel format attıktan sonra böyle oldu eskiden kendi ototmatik olarak nvedia yla açıyordu oyunları

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı