killeroftexas
Decapat
Daha fazla
Merhaba herkese harici hard diske Dual boot kurulur mu? Herhangi bir sorun çıkar mı?
Merhaba herkese harici hard diske Dual boot kurulur mu? Herhangi bir sorun çıkar mı?
sata-sata ile bağlayınHarici harddisk sayılır mı bilmiyorum ama SATA-USB dönüştürücüsü ile taktığım HDD'ye işletim sistemi kuramamıştım hata veriyordu.
Bazı işletim sistemlerinin taşınabilir versiyonları var. Onları deneyebilirsiniz.Harici harddisk sayılır mı bilmiyorum ama SATA-USB dönüştürücüsü ile taktığım HDD'ye işletim sistemi kuramamıştım hata veriyordu.
İşte sata bağlamamak için aldım dönüştürücüyü.sata-sata ile bağlayın
hocam sata-sata ile yükleyin sonra sata-usb kullanınİşte sata bağlamamak için aldım dönüştürücüyü.
Samsung M3 Portable 500 GB STSHX-M500TCB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şu model hocam. Direkt bilgisayarın arkasına bağlı.Harici harddisk sayılır mı bilmiyorum ama SATA-USB dönüştürücüsü ile taktığım HDD'ye işletim sistemi kuramamıştım hata veriyordu.
Samsung M3 Portable 500 GB STSHX-M500TCB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şu model hocam. Direkt bilgisayarın arkasına bağlı.
Arkadaşlar bir sorum daha olacaktı. USB'siz direkt setup kurulumu yaparsamda Dual boot olur mu?