Lüzumsuz Hacker Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 205 20 Mart 2021 #1 Aygıt yöneticisinde harici HDD'yi görüyorum ama dosyalara giremiyorum. Disk yönetimi açılmıyor, Hard Disk Sentinel programı açılmıyor. Bunun sebebi nedir, nasıl çözebilirim?
Aygıt yöneticisinde harici HDD'yi görüyorum ama dosyalara giremiyorum. Disk yönetimi açılmıyor, Hard Disk Sentinel programı açılmıyor. Bunun sebebi nedir, nasıl çözebilirim?
TeknoGame20 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 324 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #2 HD Tune Free indirin. Artı -1 Eksi
furkaniko Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber Güvenlik Uzmanı 20 Mart 2021 #3 CMD'ye girip diskpart yazın açılan ekranda list disk yazıp ekran görüntüsü atar mısınız hocam. Artı 1 Eksi
KS KS Lüzumsuz Hacker Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 205 20 Mart 2021 #4 furkaniko dedi: CMD'ye girip diskpart yazın açılan ekranda list disk yazıp ekran görüntüsü atar mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... 2 tane HDD gözüküyor. Artı 0 Eksi
furkaniko dedi: CMD'ye girip diskpart yazın açılan ekranda list disk yazıp ekran görüntüsü atar mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... 2 tane HDD gözüküyor.
furkaniko Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber Güvenlik Uzmanı 20 Mart 2021 #5 Lüzumsuz Hacker dedi: 2 tane HDD gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Boyut bilgisi yazıyor mu yoksa no Media mı yazıyor bir de kaç tane HDD takılı PC'ye. Artı 0 Eksi
Lüzumsuz Hacker dedi: 2 tane HDD gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Boyut bilgisi yazıyor mu yoksa no Media mı yazıyor bir de kaç tane HDD takılı PC'ye.
KS KS Lüzumsuz Hacker Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 205 21 Mart 2021 #6 furkaniko dedi: Boyut bilgisi yazıyor mu yoksa no Media mı yazıyor bir de kaç tane HDD takılı PC'ye. Genişletmek için tıkla... 2 tane kaç GB olduğu gözükmüyor ama görünüyor yerel disk F yazıyor. Artı 0 Eksi
furkaniko dedi: Boyut bilgisi yazıyor mu yoksa no Media mı yazıyor bir de kaç tane HDD takılı PC'ye. Genişletmek için tıkla... 2 tane kaç GB olduğu gözükmüyor ama görünüyor yerel disk F yazıyor.