Harici NVIDIA GT740M ekran kartı algılanmıyor

Intel'i devre dışı bırakın.

Dediğinizi yaptım lakin bu sefer de dahili ekran yerine kablolu ekran yazısı geldi, ekran 1Hz oldu, NVIDIA'ya bağlı GPU kullanmıyorsunuz dedi ve GT 740M i aktif et diye bir tuş vesaire yok. Anlamadım gitti driver kurulu.

MUX Switch olmadığı için sadece 740M'i kullanamıyorsun. Yük bindiğinde 740M'i kullanır ama.

GT 740M aktif gözüküyor masaüstüne sağ tıklayınca NVIDIA Denetim Masası gözüküyor mu?

Sağ tıklayınca çıkıyor ama basınca şu anda NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz diyor. Intel'i devre dışı bırakınca diyor bir de.

MUX Switch olmadığı için sadece 740M'i kullanamıyorsun. Yük bindiğinde 740M'i kullanır ama.

MUX Switch nedir? Minecraft oynarken aşırı yük binmedi (1.8.9 sürümde) ama CS2 de biner diye düşünüyorum o zaman.

O zaman aktif ediyorum tekrar Intel'i.

Sağ tıklayınca çıkıyor ama basınca şu anda NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz diyor. Intel'i devre dışı bırakınca diyor bir de.
Vallaha bilgisayarı sıfırlamıştım aynısı bankada olmuştu ayarlardan birşey yapıyordun oluyordu unuttum şimdi ama hatırlarsam yazarım hatta bi bakıyım bulursan yazıcam hocam

Bilgisayarın şuan 740m ekran kartını kullanıyor ona emin olabilirsin yani oyun oynayabilirsin senin dediklerinin başka bir Sebi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…